Το «ευχαριστώ» του Έρικσεν στους ανθρώπους που του έσωσαν τη ζωή

Το «ευχαριστώ» του Έρικσεν στους ανθρώπους που του έσωσαν τη ζωή

Ο Κρίστιαν Έρικσεν ευχαρίστησε τους ανθρώπους που του έσωσαν τη ζωή μετά την ανακοπή καρδιάς που υπέστη στον αγώνα της Δανίας με την Φινλανδία στο Euro.

Ο Κρίστιαν Έρικσεν συγκλόνισε τον ποδοσφαιρικό και όχι μόνο πλανήτη με την ανακοπή καρδιάς που υπέστη στην πρεμιέρα της Δανίας στο Euro 2020 απέναντι στην Φινλανδία.

Ο Δανός πέρασε δύσκολες ώρες πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο, αλλά η άμεση και γρήγορη επέμβαση των γιατρών του έσωσε την ζωή. Πλέον. του έχει τοποθετηθεί απινιδωτής, ενώ το μέλλον του στο χώρο του ποδοσφαίρου είναι αβέβαιο.

Ο Έρικσεν παραβρέθηκε στα βραβεία που παραδίδει ο Πρόεδρος της UEFA και θέλησε να ευχαριστήσει όσους τον κράτησαν στη ζωή. Αρχικά επαίνεσε τους γιατρούς της Εθνικής ομάδας της Δανίας, λέγοντας: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Μόρτεν Σολντάγκερ, τον Μόρτεν Μπόεσεν και όλη την ιατρική ομάδα που με βοήθησε στο «Πάρκεν» στις 12 Ιουνίου. Κάνατε μια φανταστική δουλειά και μου σώσατε την ζωή».

Στη συνέχεια δεν παρέλειψε να ευχαρίστησει τόσο τον Σιμόν Κιάερ όσο και τους φιλάθλους για την υποστήριξή τους: «Πολλά ευχαριστώ στον φίλο μου και αρχηγό Σιμόν, αλλά και τους συμπαίκτες μου στην Εθνική για την υποστήριξή τους, από τότε μέχρι σήμερα. Ευχαριστώ επίσης όλους τους φιλάθλους που μου στέλνουν μηνύματα σε μένα και την οικογένειά μου. Σημαίνει πολλά για μένα και μας έχει δώσει πολύ δύναμη. Ευχαριστώ».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ