Προσινέτσκι: «Η Ελλάδα προβληματίζει κάθε αντίπαλο»

Προσινέτσκι: «Η Ελλάδα προβληματίζει κάθε αντίπαλο»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Βοσνίας, Ρόμπερτ Προσινέτσκι μίλησε για τον αγώνα με την Εθνική μας ομάδα για τα προκριματικά του Euro 2020

Η Εθνική μας ομάδα θα κοντραριστεί την Τρίτη εκτός έδρας με την Βοσνία και ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Βόσνιων, Ρόμπερτ Προσινέτσκι μίλησε για την πολύ σημαντική αναμέτρηση.

Ο Κροάτης τεχνικός υποστήριξε πως περιμένει καλύτερη εμφάνιση από την ομάδα του στο παιχνίδι με την Ελλάδα, σε σχέση με την εικόνα που είχε η Βοσνία χθες βράδυ απέναντι στην Αρμενία.

«Κάθε ξεκίνημα είναι δύσκολο και αυτό που μετρά είναι η νίκη. Πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι για τους τρεις βαθμούς, καθώς με νίκες ξεκίνησαν η Ιταλία και η Ελλάδα. Πιστεύω ότι θα κάνουμε μια καλύτερη εμφάνιση στο επόμενο παιχνίδι», υποστήριξε ο Προσινέτσκι και πρόσθεσε:

«Δεν θα είναι εύκολο το έργο μας την Τρίτη, καθώς η ελληνική ομάδα προβληματίζει κάθε αντίπαλο με το παιχνίδι της και παίζει για το αποτέλεσμα. Έχουμε δύο μέρες για να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για τον αγώνα.

Σίγουρα θα κάνουμε κάποιες αλλαγές για να είμαστε πιο ξεκούραστοί. Στο ματς με την Αρμενία αφήσαμε εκτός τρεις παίκτες οι οποίοι θα παίξουν εναντίον της Ελλάδας».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ