Κριστιάν Καρεμπέ: Πρεσβευτής του Euro 2020! (pic)

Κριστιάν Καρεμπέ: Πρεσβευτής του Euro 2020! (pic)

Ένας ακόμα σπουδαίος παίκτης που φόρεσε στο παρελθόν τη φανέλα με τον δαφνοστεφανωμένο Έφηβο και βρίσκεται ακόμα στις υπηρεσίες του Ολυμπιακού, έγινε πρεσβευτής του Euro 2020.

Η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία ανακοίνωσε τους «εκλεκτούς» της για την εκπροσώπησή της από δώδεκα διαφορετικές χώρες ενόψει της γιορτής του επόμενου καλοκαιριού σε 12 πόλεις της Ευρώπης.

Πέρα από τον προπονητή της Εθνικής Ελπίδων, Αντώνη Νικοπολίδη, που έχει τιμήσει στο παρελθόν την φανέλα του Ολυμπιακού, ένας ακόμα σπουδαίος άσος που αγωνίστηκε με την ερυθρόλευκη ξεχωρίζει στη λίστα με τους πρεσβευτές του Euro 2020!

Κι αυτός είναι ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ!

Ο Γάλλος άσος, παγκόσμιος πρωταθλητής με τους Τρικολόρ το 1998 εξέφρασε τη χαρά του για το εν λόγω γεγονός μέσω social media.

«Η εικόνα τα λέει όλα. Είμαι πραγματικά χαρούμενος και ενθουσιασμένος που χρίστηκα πρεσβευτής του Euro 2020. Ψάξε με σε μία από τις 12 πόλεις που θα φιλοξενήσουν τη διοργάνωση» , έγραψε ο Καρεμπέ στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Δείτε το ποστ:

https://twitter.com/Karembeu/status/1110268322795479041?s=07&fbclid=IwAR0DXrQ0KTPxblnKL4sUv1-v9JlitmEayAqIl3kN4oCu69xb-4l_eddQYD8

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ