«Γκάζια» Αγγελου σε 4, αλλά και ομιλία… απελπισίας στο ημίχρονο: «Να μην ξεφτιλιστούμε…»

«Γκάζια» Αγγελου σε 4, αλλά και ομιλία… απελπισίας στο ημίχρονο: «Να μην ξεφτιλιστούμε…»

To10.gr αποκαλύπτει την... έκρηξη του Αγγελου Αναστασιάδη στα αποδυτήρια, τις φωνές σε Σάμαρη, Μανωλά, Κουρμπέλη, Κολοβό, την προτροπή για το σκορ, αλλά και η απελπισία για την αμυντική λειτουργία.

Η Εθνική Ελλάδος διαλύθηκε από την Ιταλία στο ΟΑΚΑ, σε ένα από τα πιο τραυματικά παιχνίδια των τελευταίων χρόνων. Ένα παιχνίδι, ωστόσο, που είχε τη σφραγίδα του Αγγελου Αναστασιάδη. Μια «σφραγίδα» σωστός… λεκές. Καθώς οι αλχημείες και οι ανεδαφικές εμπνεύσεις του ομοσπονδιακού εκλέκτορα στο αρχικό σχήμα, προκάλεσαν μια άνευ προηγουμένη κατάρρευση, με την Εθνική να αισθάνεται εξαιρετικά τυχερή από το γεγονός ότι έχασε… μόλις με τρία γκολ.

Η εικόνα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, όπως ήταν λογικό, προκάλεσε μεγάλη ένταση στα αποδυτήρια, από το ημίχρονο του αγώνα κιόλας. Σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις οι παίκτες του μπήκαν στα αποδυτήρια, ο Αναστασιάδης άρχισε να ωρύεται και να ζητάει τον λόγο για όσα συνέβησαν στο πρώτο ημίχρονο στον αγωνιστικό χώρο.

Βασικό κομμάτι της οργίλης ομιλίας του ήταν η τραγική αμυντική λειτουργία της Εθνικής, ωστόσο οι ατάκες που είπε στους παίκτες του στην ανάπαυλα του ημιχρόνου προκαλούν έκπληξη. Διότι αφού παραδέχθηκε ότι οι αντίπαλοι είναι καλύτεροι, ζήτησε πιο επιθετική προσέγγιση του δευτέρου ημιχρόνου, ενώ προέτρεψε τους παίκτες του να αντιδράσουν για «να μην ξεφτιλιστούμε»!

Μεταξύ άλλων, λοιπόν, «Τι είναι αυτά που κάνετε; Δεν μαρκάρετε, κάνετε βήματα πίσω, αντί να πάτε πάνω στους παίκτες. Λες και φοβάστε με τους μαρκάρετε. Κάθε πάσα είναι και ένα λάθος. Συνέρθετε. Ξυπνήστε. Διαχειριστείτε το σκορ. Να ανέβουμε πιο ψηλά, μπας και βάλουμε κανένα γκολ. Είναι καλύτεροι από εμάς, αλλά προσπαθήστε. Βγείτε και παίξτε καλύτερα, σκυλιάστε. Ξυπνήστε. Για να μην ξεφτιλιστούμε…».

Η εικόνα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ήταν κατά τι καλύτερη στην επανάληψη, ωστόσο το τελικό 3-0 δεν άλλαξε, με αποτέλεσμα ο Αναστασιάδης να μπει στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ με ανάλογη διάθεση και… ένταση στη φωνή του. Με φωνές και πολλά νεύρα, λοιπόν, ο ομοσπονδιακός τεχνικός τα έχωσε σε Μανωλά («…όλο πίσω βήματα έκανες, δεν πας πάνω στον αντίπαλο και τον αφήνεις να σουτάρει; Είναι άμυνα αυτό;», Σάμαρη («…όλο λάθη έκανες. Στο πρώτο ημίχρονο ήσουν αλλού»). Η… μπάλα πήρε κα τους Κουρμπέλη, Κολοβό, από τους οποίους ο προπονητής είχε πάρα πολλά παράπονα για την εικόνα τους και για αυτό τους έβγαλε στο ημίχρονο!

Πλέον, η θηλιά αρχίζει να σφίγγει για την Εθνική. Οι Ιταλοί με τους 10 βαθμούς πήραν ήδη προβάδισμα, αλλά η Ελλάδα (4β.) πέραν της Βοσνίας (4β.), βλέπει ότι η Φινλανδία (6β.) έχει πάρει κεφάλι στην κούρσα της πρόκρισης. Με την αναμέτρηση της Τρίτης, κόντρα στην Αρμενία, να είναι παιχνίδι ζωής ή θανάτου για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Καθώς πιθανό στραβοπάτημα, βάζει ουσιαστικά τέλος σε κάθε ελπίδα πρόκρισης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ