Παραιτήθηκε ο Προσινέτσκι από τον πάγκο της Εθνικής Βοσνίας

Παραιτήθηκε ο Προσινέτσκι από τον πάγκο της Εθνικής Βοσνίας

Η ήττα της Βοσνίας με 4-2 από την Αρμενία στο Γερεβάν, προκάλεσε την παραίτηση του ομοσπονδιακού προπονητή της χώρας, Ρόμπερτ Προσινέτσκι.

Η Βοσνία υπέστη «βαριά» ήττα από την Αρμενία με 4-2 για την έκτη αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020, γεγονός που προκάλεσε «τριγμούς» στο στρατόπεδο των φιλοξενούμενων.

Ο «εκλέκτορας» της Εθνικής Βοσνίας, Ρόμπερτ Προσινέτσκι,  υπέβαλλε την παραίτησή του μετά τη λήξη της αναμέτρησης, η οποία αναμένεται να γίνει δεκτή από την ομοσπονδία της χώρας. Οι Βόσνιοι ισοφάρισαν δύο φορές τους Αρμένιους, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε το βαθμό της ισοπαλίας, μένοντας 5 βαθμούς μακριά από την δεύτερη Φινλανδία (οι Σκανδιναβοί έχουν και παιχνίδι περισσότερο).

Ο Κροάτης τεχνικός ανέλαβε το πόστο του τον Ιανουάριο του 2018, όμως ο απολογισμός του ήταν ιδιαίτερα «φτωχός» με συνολικό απολογισμό 7 νίκες, 6 ισοπαλίες και 5 ήττες σε 18 αναμετρήσεις. Σε αυτή την προκριματική φάση, μάλιστα, οι Βόσνιοι έχουν πετύχει μόλις δύο νίκες σε έξι παιχνίδια, όντας στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας (με παιχνίδι περισσότερο).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ