Συγγνώμη Μακρόν σε Ράμα για την «γκάφα» με τον ύμνο της Αλβανίας

Συγγνώμη Μακρόν σε Ράμα για την «γκάφα» με τον ύμνο της Αλβανίας

Ο Εμανουέλ Μακρόν απολογήθηκε μέσω μηνύματος στον ομόλογό του, Έντι Ράμα, για το λάθος που έγινε με τον ύμνο της Εθνικής Αλβανίας.

Η αναμέτρηση μεταξύ της Γαλλίας και της Αλβανίας για τα προκριματικά του Euro 2020 σημαδεύτηκε από το πρόβλημα με την ανάκρουση των εθνικών ύμνων.

Συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι του γηπέδου έβαλαν τον ύμνο της Ανδόρας αντί για της Αλβανίας, με αποτέλεσμα τις έντονες αποδοκιμασίες των φιλάθλων των φιλοξενούμενων.

Γι’ αυτό το λόγο, ο διαιτητής αποφάσισε να επαναληφθεί η ανάκρουση του εθνικού ύμνου της Αλβανίας, αυτή τη φορά με το σωστό εμβατήριο. Ωστόσο, οι «γκάφες» των γηπεδούχων δεν τελείωσαν εκεί, αφού οι διοργανωτές ζήτησαν συγγνώμη για το λάθος από την Αρμενία και όχι από την Αλβανία.

Το επεισόδιο αυτό έφτασε μέχρι την ηγεσία των δύο χωρών. Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν έστειλε μήνυμα στον πρωθυπουργό της Αλβανίας Έντι Ράμα, ζητώντας συγγνώμη για το θέμα που προέκυψε.

Ο Γάλλος ηγέτης μάλιστα δικαιολόγησε τη συμπεριφορά των Αλβανών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι έδειξαν να δυσανασχετούν. Από την πλευρά του ο Ράμα ευχαρίστησε τον ομόλογό του για τη «χειρονομία», τονίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα και ανυπομονώντας για το ραντεβού στην Αλβανία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ