Κλήθηκε στην Εθνική ο Τριανταφυλλόπουλος για τα ματς με Ιταλία και Βοσνία

Κλήθηκε στην Εθνική ο Τριανταφυλλόπουλος για τα ματς με Ιταλία και Βοσνία

Ο σέντερ μπακ της πολωνικής Πογκόν Σέτσιν κλήθηκε από τον Τζον Φαν'τ Σιπ για τα ματς του Οκτωβρίου με Ιταλία (12/10) και Βοσνία (15/10) στο πλαίσιο της 5ης και 6ης αγωνιστικής των προκριματικών του Euro 2020

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος κλήθηκε στην Εθνική ομάδα για τα ματς με Ιταλία και Βοσνία για τα προκριματικά του Euro 2020 και έμαθε για την κλήση του στο αεροπλάνο που μετέφερε την ομάδα του, Πογκόν Σέτσιν.

Ο σέντερ μπακ της πολωνικής Πογκόν Σέτσιν κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό τεχνικό για τα δύο ματς για να δώσει έξτρα λύσεις στην άμυνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τριανταφυλλόπουλος το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα και υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την πολωνική ομάδα, με την οποία έχει πραγματοποιήσει εννέα συμμετοχές και έχει πετύχει ένα γκολ.

Οι εμφανίσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες από τον Ολλανδό τεχνικό, ο οποίος τον κάλεσε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για τα δύο παιχνίδια για τα προκριματικά του Euro 2020.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που δημοσίευσε η πολωνική ομάδα ο «Τριάντα» έμαθε για την κλήση του στην Εθνική μέσα στο αεροπλάνο.

Podniebne powołanie Kostasa

✈️ Tak Kostas dowiedział się o powołaniu do szerokiej kadry reprezentacji Grecji 🇬🇷Więcej o podróży na mecz z Stal Rzeszów znajdziecie w Pogoń TV 📺

Δημοσιεύτηκε από Pogoń Szczecin στις Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ