Υποδέχτηκε τον Σεμέδο ο Σάντος (pic)

Υποδέχτηκε τον Σεμέδο ο Σάντος (pic)

Οι Σεμέδο και Σα βρίσκονται πλέον στην Πορτογαλία όπου ενσωματώθηκε στην Εθνική της χώρας τους, με τον Σάντος να υποδέχεται τον αμυντικό του Ολυμπιακού δια χειραψίας.

Οι δύο Πορτογάλοι του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο και Ζοσέ Σα, βρέθηκαν στις κλήσεις του Ομοσπονδιακού προπονητή της Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος για τα δύο ματς κόντρα σε Λουξεμβούργο εντός (11/10) και Ουκρανία εκτός (14/10).

Ο Σεμέδο μάλιστα είχε δει το όνομά του και στην προηγούμενη προεπιλογή της Πορτογαλίας, αλλά ο τραυματισμός του κόντρα στην Κράσνονταρ του στέρησε την δυνατότητα συμμετοχής.

Τώρα όμως είναι υγιής και έχει μάλιστα παιχνίδια στα πόδια του και μαζί με τον Σα βρίσκονται στην αποστολή της Πορτογαλίας ενόψει των δύο αναμετρήσεων για τα προκριματικά του Euro 2020.

Ο Σάντος φαίνεται πως πιστεύει στις τεράστιες ικανότητες του Σεμέδο, έχοντας πάρει βέβαια πληροφορίες και εγγυήσεις και από τον Πέδρο Μαρτίνς, με τον οποίο συνδέεται με φιλία. Ο πρώην προπονητής της Εθνικής και νυν της Εθνικής Πορτογαλίας μάλιστα, όπως θα δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία υποδέχτηκε μεταξύ άλλων ποδοσφαιριστών και τον στόπερ του Ολυμπιακού δια χειραψίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ