Ιταλοί σκάουτερς τσεκάρουν τρεις ερυθρόλευκους στο ματς της Εθνικής

Ιταλοί σκάουτερς τσεκάρουν τρεις ερυθρόλευκους στο ματς της Εθνικής

Η Ελλάδα αγωνίζεται κόντρα στην Ιταλία το Σάββατο (12/10), με τρεις ερυθρόλευκους να βρίσκονται υπό… παρακολούθηση από ιταλικές ομάδες.

Η Ελλάδα θα αγωνιστεί στη Ρώμη και το Ολίμπικο κόντρα στην Ιταλία, στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2020. Ο Φαν’τ Σιπ, έχει πάρει στην αποστολή τρεις παίκτες του Ολυμπιακού, τους οποίους φαίνεται πως υπολογίζει σοβαρά για να τους δώσει φανέλα βασικού κόντρα στην Σκουάντρα Ατζούρα.

Πρόκειται για τους Λεονάρντο Κούτρη, Ανδρέα Μπουχαλάκη και Γιώργο Μασούρα. Οι τελευταίοι δύο είναι μάλιστα από τα βασικά στελέχη του Ολυμπιακού του Μαρτίνς, την ώρα που ο βασικός πέρσι Κούτρης, δίνει τις μάχες του με τον Τσιμίκα για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Σύμφωνα με το Φως των Σπορ, στα επίσημα του Ολίμπικο θα βρεθούν πολλοί σκάουτερς ιταλικών ομάδων, που θα έχουν τα βλέμματά του στραμμένα και στους παίκτες του Ολυμπιακού. Τα ονόματά τους έχουν παίξει στο παρελθόν άλλωστε για μεταγραφή στη Serie A και το ερχόμενο Σάββατο, φαίνεται πως θα έχουν ένα παραπάνω κίνητρο για μια καλή εμφάνιση κόντρα στην πρωτοπόρο του Ομίλου, Ιταλία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ