Προσινέτσκι: «Ποιοτική ομάδα η Ελλάδα»

Προσινέτσκι: «Ποιοτική ομάδα η Ελλάδα»

Ο Ρόμπερτ Προσινέτσκι υποστήριξε ότι η Ελλάδα έδειξε κόντρα στην Ιταλία τί μπορεί να κάνει και τόνισε πως η Βοσνία θα πάει για τη νίκη.

Αναλυτικά: 

Για την αντικατάσταση του δεξιού μπακ: «Πρέπει να περιμένουμε και την αυριανή ημέρα. Να δούμε την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες. Όποιος παίξει σε αυτή τη θέση θα δώσει το 100%».

Για το ότι η ομάδα παίζει διαφορετικά εκτός έδρας: «Εμείς ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Πρέπει να έχουμε ρυθμό και να παίξουμε όπως κόντρα στη Φινλανδία. Γνωρίζουμε πως είναι μία ποιοτική ομάδα που έδειξε κόντρα στην Ιταλία τι μπορεί να κάνει. Αυτό που γράφεται ότι δεν έχουν ευκαιρίες, δεν είναι αλήθεια».

Για το πόσο πιέζει η βαθμολογία την ομάδα του: «Εμείς ξέρουμε ότι πρέπει να παίξουμε για τη νίκη. Από το ματς με την Αρμενία κιόλας εμείς ξέρουμε ότι πρέπει να πάρουμε όλα τα ματς».

Από την πλευρά του ο Μίραλεμ Πιάνιτς ρωτήθηκε για το τι περιμένει από το ματς:

«Ξέρουμε ότι είναι δύσκολος αντίπαλος με παίκτες που θέλουν να δείξουν τι αξίζουν. Τα τελευταία τρία ματς με την Ελλάδα έληξαν ισόπαλα. Για εμάς είναι όμως πολύ σημαντικό να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ