O Mπάγεβιτς αντέγραψε τον Πιτίνο στην Εθνική Βοσνίας

O Mπάγεβιτς αντέγραψε τον Πιτίνο στην Εθνική Βοσνίας

Στα χνάρια του Ρικ Πιτίνο βαδίζει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, με τον 71χρονο να ξεκαθαρίζει πως δεν τον ενδιαφέρει το οικονομικό, αλλά πρωτίστως η πρόκριση της Βοσνίας στα τελικά του Euro 2020.

Πέντε μέρες μετά την επίσημη πρόσληψη του Ντούσαν Μπάγεβιτς από την βοσνιακή ομοσπονδία, όπως έγινε γνωστό ο Σερβοέλληνας τεχνικός θα καθοδηγήσει την Εθνική Βοσνίας αφιλοκερδώς.

Αυτό επιβεβαίωσε ο «Πρίγκηπας» ο ίδιος με δηλώσεις κατά την παρουσίασή του, ξεκαθαρίζοντας ότι πρωτίστως θέλει να προκριθεί με την ομάδα στα τελικά του Euro 2020, αδιαφορώντας για το οικονομικό.

«Ο μεγάλος στόχος μου είναι να βοηθήσω την εθνική ομάδα σε αυτό το κρίσιμο σημείο. Πιστεύω πως με τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου μπορώ να συνεισφέρω στους στόχους μας.

Πιστεύω ότι το πρότζεκτ μας θα είναι πετυχημένο. Στα δύο ματς για τα μπαράζ θα δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε», τόνισε κατά την παρουσίαση του, ο έμπειρος τεχνικός με τα βοσνιακά μίντια να τον χαρακτηρίζουν ως «σπουδαίο πατριώτη».

Για να προκριθεί στα τελικά του EURO 2020 η Βοσνία χρειάζεται να επικρατήσει της Βορείου Ιρλανδίας και σε περίπτωση πρόκρισης να αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Σλοβακία-Ιρλανδία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ