Προπονήθηκε στη Ριζούπολη και «πέταξε» για Παρίσι η Εθνική (pics)

Προπονήθηκε στη Ριζούπολη και «πέταξε» για Παρίσι η Εθνική (pics)

Το απόγευμα του Σαββάτου (17/6) η Εθνική αναχώρησε για το Παρίσι όπου θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία κι ενώ νωρίτερα είχε προπονηθεί στη Ριζούπολη.

Την τελευταία της προπόνηση επί ελληνικού εδάφους πραγματοποίησε στη Ριζούπολη το μεσημέρι του Σαββάτου (17/6) η Εθνική ομάδα.

Στη συνέχεια το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αναχώρησε για το αεροδρόμιο απ’ όπου στις 17:00 «πέταξε» για το Παρίσι ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης με τη Γαλλία (19/6, 21:45).

Διαβάστε επίσης: Και νίκησε και έπαιξε ωραία μπάλα

Η ενημέρωση της ΕΠΟ:

«Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Εθνικής Ανδρών στο «Γ. Καμάρας», στην οποία συμμετείχε το σύνολο των παικτών που έχουν κληθεί από τον κ. Πογέτ για τους αγώνες με την Ιρλανδία και την Γαλλία. Οι διεθνείς ακολούθησαν διαφορετικά προγράμματα, ανάλογα με τον χρόνο συμμετοχής τους στον χθεσινό αγώνα με την Ιρλανδία.

Η αποστολή της Εθνικής Ομάδας αναχωρεί για το Παρίσι σήμερα στις 17:00. Την Κυριακή 18 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν οι Συνεντεύξεις Τύπου των Εθνικών Ομάδων της Γαλλίας και της Ελλάδας καθώς και οι επίσημες προπονήσεις τους, στο πλαίσιο της μεταξύ τους αναμέτρησης για την 4η αγωνιστική των European Qualifiers (Δευτέρα 19 Ιουνίου, 21:45, Stade de France).

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Ελλάδα
Συνέντευξη Τύπου: 19:45 Stade de France
Προπόνηση: 20:30 Stade de France

Γαλλία
Συνέντευξη Τύπου: 18:00 Stade de France
Προπόνηση: 19:00 Stade de France».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ