Γαλλία: Όλοι μέσα απέναντι στην Ελλάδα

Γαλλία: Όλοι μέσα απέναντι στην Ελλάδα

Η Γαλλία του Ντιντιέ Ντεσάν περιμένει την Εθνική μας ομάδα, έχοντας διαθέσιμους όλους τους παίκτες που έχει καλέσει για τα προκριματικά ο τεχνικός της.

Η Γαλλία είναι ένα ποδοσφαιρικό «φόβητρο». Πρόκειται για την ομάδα που έχασε στα πέναλτι το Παγκόσμιο Κύπελλο πριν λίγους μήνες, κόντρα στην Αργεντινή και σίγουρα το να την αντιμετωπίσεις στην έδρα της δεν είναι και η πιο εύκολη αποστολή.

Πόσο μάλλον, όταν έχει στη διάθεσή της και ικανούς να συνεισφέρουν με οποιοδήποτε τρόπο όλα τα αστέρια της.

Διαβάστε επίσης: Εκλεψε την παράσταση η Μπερίλ ΜακΚίσικ: Ο χορός στην ερυθρόλευκη γιορτή (vid)

Η Ελλάδα ταξίδεψε χθες στο Παρίσι, για την αυριανή αναμέτρηση της (19/6, 21:45) κόντρα στους «Τρικολόρ», στο «Πάρκ Ντε Πρενς», με τους γηπεδούχους να μην αντιμετωπίζουν κανένα αγωνιστικό ζήτημα.

Ο Ντεσάν έχει την ευκαιρία να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, μετά την εύκολη και ξεκούραστη νίκη επί του Γιβραλτάρ εκτός έδρας, με 3-0. Στόχος των Γάλλων είναι σίγουρα οι τρεις πόντοι, για να ξεφύγουν ακόμη περισσότερο στην βαθμολογία του ομίλου, κάνοντας το 4/4, για να σφραγίσουν ουσιαστικά από νωρίς, το εισιτήριό τους για το Euro 2024.

Οι Εμπαπέ, Ζιρού, που σκόραραν κόντρα στο ακριτικό Γιβραλτάρ, αλλά και οι Γκριεζμάν, Κομάν και ο Τσουαμενί στη μεσαία γραμμή θα πρέπει να θεωρούνται σίγουρα βασικοί, με τις υπόλοιπες επιλογές για την ενδεκάδα των «Μπλε» να μην έχουν φανερωθεί ακόμη από τον ομοσπονδιακό τους τεχνικό.

Η Γαλλία δεν έχει δεχθεί ακόμη γκολ στα προκριματικά, ενώ έχει σημειώσει 8 τέρματα. Τελευταία φορά που έχασε βαθμούς εντός έδρας, ήταν στην ήττα από τους Κροάτες πέρυσι τον Ιούνιο, με 1-0 για το Nations League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ