Πογέτ: «Δεν ήρθαμε μόνο να αμυνθούμε – Θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας»

Πογέτ: «Δεν ήρθαμε μόνο να αμυνθούμε – Θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας»

Όσα δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γκουστάβο Πογέτ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τη Γαλλία για τα προκριματικά του Euro 2024.

Η Εθνική Ελλάδος δοκιμάζεται αύριο (19/06, 21:45) απέναντι στην ισχυρή Γαλλία, στο «Σταντ ντε Φρανς» για την 4η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024.

Κατά τη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γκουστάβο Πογέτ, τόνισε πως η Ελλάδα δεν πήγε στο Παρίσι μόνο για να αμυνθεί και πως στόχος της είναι να κάνει το παιχνίδι της.

Διαβάστε επίσης: Marca: «Υπογράφει με τον Ολυμπιακό ως το 2025 ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ»

Όσα είπε ο Πογέτ:

«Η απόδοση που θα πρέπει έχει η ομάδα να είναι όσο το δυνατή καλύτερη, να είμαστε στο κορυφαίο επίπεδο που μπορούμε να παίζουμε. Δεν ερχόμαστε μόνο να αμυνθούμε. Θέλουμε να βγούμε μπροστά, να προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, να επιτεθούμε.

Εμείς θα κάνουμε τη δική μας δουλειά. Για τους παίκτες της Γαλλίας δεν είναι μόνο θέμα ποιότητας και τεχνικής, είναι θέμα ψυχολογίας και φυσικής κατάστασης. Ξέρουμε ότι παίζουν στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα. Δεν είναι μόνο ο Εμπαπέ, πρέπει να έχει λύσεις για όλους τους παίκτες της».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ