Ρέτσος: «Θέλαμε να κερδίσουμε κάτι παραπάνω, δεν καταφέραμε να ανταποκριθούμε»

Ρέτσος: «Θέλαμε να κερδίσουμε κάτι παραπάνω, δεν καταφέραμε να ανταποκριθούμε»

Ο Παναγιώτης Ρέτσος εμφανίστηκε απογοητευμένος στις δηλώσεις του μετά την ήττα με 3-0 κόντρα στην Ολλανδία, καθώς ανέφερε πως ήθελε κάτι παραπάνω από το συγκεκριμένο παιχνδί. Ενώ, δεν παρέλειψε να στείλει μήνυμα στις οικογένειες των ανθρώπων που έχασαν την ζωής τους εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Η Εθνική μας ομάδα δεν «εμφανίστηκε» στο Phillips Stadium και γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 από την Ολλανδία, σε μία αν μη τι άλλο δύσκολη έξοδο, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής των προκριματικών του Euro 2024.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος σε δηλώσεις του μετά την λήξη της αναμέτρησης, εμφανίστηκε στεναχωρημένος καθώς περίμενε κάτι περισσότερο από το παιχνίδι κόντρα στους Ολλανδούς, ενώ απέδωσε την έκβαση του παιχνιδιού στο γεγονός πως οι παίκτες τις Εθνικής δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα. Προς τιμήν του κεντρικού αμυντικού του Ολυμπιακού, το μήνυμα που θέλησε να στείλει στις οικογένειες που θρυνούν θύματα εξαιτίας της κακοκαιρίας που σαρώνει την χώρας μας τις τελευταίες ώρες.

Διαβάστε επίσης: Μαύρη τρύπα η άμυνα και ήττα στη Σλοβενία για τον Παναθηναϊκό (90-78)

Αναλυτικά όσα είπε ο κεντρικός αμυντικός της Εθνικής:

«Θέλαμε να κερδίσουμε κάτι παραπάνω. Μάθαμε από αυτο τον αγώνα. Πρέπει να προετοιμαστούμε για την Κυριακή και να πάρουμε τη νίκη, έχουμε λίγες μέρες μπροστά μας. Περιμέναμε αυτό το παιχνίδι, όμως δεν καταφέραμε να ανταποκριθούμε. Την Κυριακή θα είναι διαφορετικό παιχνίδι και θέλουμε τη νίκη.

Θέλω να πω συλληπητήρια στις οικογένειες όσων έχασαν τη ζωή τους, το μυαλό μας είναι με όλους τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ