Χωρίς προβλήματα η προπόνηση της Εθνικής ενόψει Γιβραλτάρ

Χωρίς προβλήματα η προπόνηση της Εθνικής ενόψει Γιβραλτάρ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής ενόψει του αυριανού (10/09) παιχνιδιού κόντρα στο Γιβραλτάρ στην «Opap Arena» για την 6η αγωνιστική των ομίλων της προκριματική φάσης του Euro 2024.

Η Εθνική Ελλάδος υποδέχεται αύριο (10/09) στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας το Γιβραλτάρ, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής των ομίλων των προκριματικών για το Euro 2024, με σκοπό να επιστρέψει στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις μετά την ήττα με 3-0 από την Ολλανδία στο Αϊντχόφεν.

Σήμερα, το αντιπροσωπετικό μας συγκρότημα έκανε την τελευταία του προπόνηση, με τον Γκουστάβο Πογέτ να βλέπει όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει καλέσει να βρίσκονται στην διάθεσή του ενόψει ενός «must win» αγώνα, στον οποίο η Εθνική μας ομάδα πρέπει να κερδίσει αν θέλει να τρέφει ελπίδες για την 2η θέση που οδηγεί στην τελική φάση του Euro 2024.

Διαβάστε επίσης: Οι «διαβολοβδομάδες»-φωτιά του Ολυμπιακού: Ντέρμπι και… Europa League ανά 4 μέρες

Οι Μάνταλος, Σιώπης, Κουρμπέλης, Τσιμίκας και Μπάλντοκ δεν υπολογίζονται για τον αγώνα, ενώ επιστρέφει από τιμωρία ο Μαυροπάνος. Παράλληλα, έχει επιστρατευτεί και ο Αλεξανδρόπουλος, ώστε να καλύψει τα κενά που υπάρχουν.

Όσον αφορά τους παίκτες που θα ξεκινήσουν την αυριανή αναμέτρηση αυτό είναι ένα θέμα με ερωτηματικό, καθώς ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν «έδειξε» τα χαρτιά του. Ωστόσο, αναμένονται αλλαγές σε σχέση με την αρχική ενδεκάδα που παρέταξε στο ματς με την Ολλανδία.

Ο Γιαννούλης αναμένεται να πάρει τη θέση του Τσιμίκα στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ ο Μαυροπάνος θα επανέλθει στο αρχικό σχήμα. Οι Αλεξανδρόπουλος και Μπουχαλάκης είναι πιθανό να παίξουν μαζί στον άξονα, με τους Φούντα και Πέλκα να διεκδικούν την θέση του Μάνταλου. Ίσως να υπάρξει αλλαγή και στην κορυφή της επίθεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ