Με 17χρονο «διαμάντι» του Άγιαξ, οι κλήσεις της Ολλανδίας για τα προκριματικά του Euro 2024

Με 17χρονο «διαμάντι» του Άγιαξ, οι κλήσεις της Ολλανδίας για τα προκριματικά του Euro 2024

Με το 17χρονο «διαμάντι» του Άγιαξ, Γιορέλ Χάτο, οι κλήσεις της Ολλανδίας για τα προκριματικά του Euro 2024.

Έναν 17χρονο αμυντικό κάλεσε στην εθνική Ολλανδίας ο Ρόναλντ Κούμαν, ενόψει των τελευταίων αγώνων των «οράνιε» στα προκριματικά του EURO 2024. Ο λόγος για τον Γιορέλ Χάτο, ο οποίος έκανε τον περασμένο Απρίλιο το επαγγελματικό ντεμπούτο του με τον Αγιαξ και φέτος μετράει ήδη 16 συμμετοχές στην πρώτη ομάδα του «Αίαντα», ενώ είναι τέσσερις φορές διεθνής με την εθνική ελπίδων της χώρας.

Ο νεαρός σέντερ μπακ κλήθηκε και λόγω των απουσιών των τραυματιών Ματάις Ντε Λιχτ και Μίκι Φαν ντε Φεν, αλλά και επειδή θεωρείται ένα από τα νέα μεγάλα ταλέντα του ολλανδικού ποδοσφαίρου, με χρηματιστηριακή αξία που ήδη φτάνει τα 10 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Απορρίφθηκε η έφεση του Ολυμπιακού – Πρώτος στα… χαρτιά ο Παναθηναϊκός!

Οι «οράνιε» θα αντιμετωπίσουν στις 17/11 στο Αμστερνταμ την Ιρλανδία και στις 21/11 στο Φάρο το Γιβραλτάρ και χρειάζονται μία νίκη για να «σφραγίσουν» τη δεύτερη θέση του 2ου ομίλου και την πρόκριση στα τελικά, μπροστά από την ελληνική ομάδα.

Ο Κόντι Χάκπο της Λίβερπουλ, που απουσίασε από τα ματς του Οκτωβρίου λόγω τραυματισμού, επανέρχεται στην 25άδα του Κούμαν, όπως επίσης ο τερματοφύλακας Γιούστιν Μπάιλοβ, ο μέσος Γέρντι Σάουτεν και ο επιθετικός Κάλβιν Στενγκς.

Στον αντίποδα, απουσιάζουν οι τραυματίες Φρένκι Ντε Γιονγκ και Μέμφις Ντεπάι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ