Στις κλήσεις της Εθνικής Αγγλίας οι Κόουλ Πάλμερ και Ρίκο Λούις

Στις κλήσεις της Εθνικής Αγγλίας οι Κόουλ Πάλμερ και Ρίκο Λούις

Οι Κόουλ Πάλμερ και Ρίκο Λούις πήραν προαγωγή στην ανδρική ομάδα της Εθνικής Αγγλίας μετά τους τραυματισμούς Μάντισον, Μπέλιγχαμ και Γουίλσον.

Μπορεί να μην ήταν στην αρχική επιλογή των κλήσεων της Εθνικής Αγγλίας αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ!

Οι Κόουλ Πάλμερ και Ρίκο Λουίς θα ενσωματωθούν στην ανδρική ομάδα της χώρας τους καθώς η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ «χτυπήθηκε» από τους τραυματισμούς των Μάντισον, Μπέλιγχαμ και Γουίλσον.

Διαβάστε επίσης: Το «θαύμα» της Νις ανήκει σε φιλόσοφο της Φλωρεντίας!

Ο Άγγλος τεχνικός παρακολουθούσε τις δύο περιπτώσεις εδώ και περίπου ένα μήνα με αποτέλεσμα επιτέλους να τους καλέσει. Αρχικά ο Κόουλ Πάλμερ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την Τσέλσι και υπό τις οδηγίες του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ετοιμάζεται να διανύσει μία από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του.

Ο 21χρονος έλαμψε στην «χορταστική» ισοπαλία των μπλε κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι (4-4) δίνοντας μάλιστα τον πολύτιμο βαθμό χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Από την άλλη ο Ρίκο Λουίς αποτελεί ένα από τα «λαμπρά αστέρια» του Πεπ Γκουαρντιόλα με τον 18χρονο να προέρχεται από τις ακαδημίες των «Πολιτών». Ο Ισπανός προπονητής τον εμπιστεύεται και για αυτό μέχρι στιγμής έχει φορέσει φανέλα βασικού 12 φορές στην Premier League.

Οι Πάλμερ και Λούις κλήθηκαν από την Κ21 της Αγγλίας και θα είναι διαθέσιμοι για τα προκριματικά του Euro 2024 κόντρα σε Μάλτα (17/11) και Βόρεια Μακεδονία (20/11), με τα «λιοντάρια» να έχουν πάρει ήδη το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Προσθήκη της τελευταίας στιγμής είναι και ο Έζρι Κόνσα της Άστον Βίλα ο οποίος θα αντικαταστήσει τον τραυματία Λούις Ντανκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ