Ξεκαρδιστικός Τούχελ για Εμπαπέ: «Αν θέλει να έρθει θα τον φέρω με ποδήλατο»

Ξεκαρδιστικός Τούχελ για Εμπαπέ: «Αν θέλει να έρθει θα τον φέρω με ποδήλατο»

Ο Τόμας Τούχελ σε ερώτηση που του τέθηκε σχετικά με τον Κιλιάν Εμπαπέ απάντησε με επική ατάκα.

Το συμβόλαιο του Κιλιάν Εμπαπέ με την Παρί Σεν Ζερμέν λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και πολλοί είναι μνηστήρες που θέλουν να αποκτήσουν έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές παγκοσμίως.

Με βάση αυτά δημοσιογράφος στη Γερμανία ρώτησε τον Τόμας Τούχελ για την περίπτωση του Γάλλου σούπερ σταρ με τον Γερμανό προπονητή να δίνει… ρέστα με την απάντήσή του. Ο τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου δεν έκρυψε το γεγονός που η μεταγραφή του Εμπαπέ στους Βαυαρούς είναι σχεδόν αδύνατη και θέλησε να δώσει ένα διαφορετικό τόνο με την απάντησή του.

Διαβάστε επίσης: Ασύλληπτος Μάξεϊ με 50 πόντους στη νίκη των Σίξερς (137-126) – Όλα τα αποτελέσματα

Συγκεκριμένα είπε πως θα πάει στην Γαλλία για να τον φέρει ο ίδιος με ποδήλατο σε περίπτωση που συμφωνήσει με την ομάδα του.

«Αν θέλω να υπογράψω τον Μπαπέ; Ναι θέλω, θα παίξει για εμάς, είναι ξεκάθαρο αυτό (σ.σ. γέλια). Είναι φανταστικός παίκτης. Αν θέλει να έρθει στην Μπάγερν, θα πάω να τον φέρω με ποδήλατο, αλλά δεν νομίζω ότι θέλει να έρθει».

Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν όταν και ο Τούχελ είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Παριζιάνων από τον Ιούλιο του 2018 μέχρι τον Δεκέμβρη του 2020.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ