O Μπέλινγκχαμ δε πάει στην Εθνική για να συνεχίσει την αποθεραπεία του

O Μπέλινγκχαμ δε πάει στην Εθνική για να συνεχίσει την αποθεραπεία του

Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ δε θα ακολουθήσει την αποστολή της Αγγλίας στα παιχνίδια με Μάλτα και Βόρεια Μακεδονία προκειμένου να συνεχίσει την αποθεραπεία του στη Μαδρίτη.

Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ τέθηκε νοκ-άουτ από την αποστολή της Εθνικής Αγγλίας για τα παιχνίδια των προκριματικών του EURO 2024. Τα «Τρία Λιοντάρια» έχουν προκριθεί ήδη στα τελικά της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γερμανίας το επόμενο καλοκαίρι και οι αναμετρήσεις κόντρα σε Μάλτα (17/11) και Βόρεια Μακεδονία (20/11) έχουν διαδικαστικό χαρακτήρα.

Ο 20χρονος αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης αν και αρχικά συμπεριλήφθηκε στις κλήσεις του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, επέστρεψε στην ισπανική πρωτεύουσα για να συνεχίσει την αποθεραπεία του και να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον ώμο, το οποίο τον έχει αφήσει εκτός δράσης και από τα τελευταία παιχνίδια των «Μερένχες».

Διαβάστε επίσης: Δηλαδή ο Μπαλτάκος επιβεβαίωσε σκάνδαλο φοροδιαφυγής στην εθνική ομάδα;

Από τη μεριά τους, άνθρωποι της «Βασίλισσας» είχαν πιέσει τον Άγγλο ομοσπονδιακό τεχνικό να μην καλέσει εξ αρχής τον Μπέλινγκχαμ για να προχωρήσει η αποθεραπεία του ποδοσφαιριστή.

bsp;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ