Τριάρα κορυφής της Ισπανίας στην Κύπρο (1-3) – Πρόκριση σε… νεκρό χρόνο για την Ουγγαρία παρά το σόου Ντεσπόντοφ (2-2)

Τριάρα κορυφής της Ισπανίας στην Κύπρο (1-3) – Πρόκριση σε… νεκρό χρόνο για την Ουγγαρία παρά το σόου Ντεσπόντοφ (2-2)

Η Ισπανία επικράτησε εύκολα με 3-1 της Κύπρου στη Λεμεσό και ανέβηκε στην πρώτη θέση του 1ου ομίλου ενώ η Ουγγαρία πήρε από απόψε την πρόκριση στο Euro 2024 χάρη σε αυτογκόλ στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων κόντρα στη Βουλγαρία για την οποία είχε γκολ και ασίστ ο Ντεσπόντοφ.

Περίπατο έκανε η Ισπανία στη Λεμεσό όπου με τρία γκολ πριν το πρώτο μισάωρο του ματς επικράτησε με 3-1 της Κύπρου και άφησε στη δεύτερη θέση του 1ου ομίλου την Σκωτία που έμεινε στο 2-2 με τη Γεωργία. Έναν βαθμό ήθελε η Ουγγαρία στη Σόφια απέναντι στη Βουλγαρία για να προκριθεί από απόψε και τον πήρε στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων (2-2), με τους γηπεδούχους για τους οποίους είχε γκολ και ασίστ ο Ντεσπόντοφ, να παραμένουν χωρίς νίκη.

Για τον 1ο όμιλο η Ισπανία «καθάρισε» πολύ εύκολα το ματς. Γιαμάλ στο 5′, Ογιαρθάμπαλ στο 21′ και Χοσέλου στο 28′ έφεραν το ματς στο 3-0 για τους φιλοξενούμενους, με την Κύπρο να μειώνει με ωραίο γκολ του Πηλέα στο 75′ για το τελικό 1-3. Στο άλλο ματς η Γεωργία ήρθε 2-2 με την Σκωτία, η οποία έπεσε από την πρώτη θέση στην οποία είναι μόνη της πλέον η Ισπανία.

Η βαθμολογία στον 1ο όμιλο:

Διαβάστε επίσης: Το… σίριαλ Σκάρπα συνεχίζεται στην Βραζιλία – Νέο δημοσίευμα και ανατροπή…

Η βαθμολογία στον 6ο όμιλο:

Την τραγική της πορεία σε αυτά τα προκριματικά συνέχισε η Σουηδία που έχασε με κάτω τα χέρια από το Αζερμπαϊτζάν με 3-0 ενώ για τον ίδιο όμιλο η Αυστρία πέρασε με 2-0 από το Ταλίν επί της Εσθονίας και με ματς παραπάνω προσπέρασε το Βέλγιο στη βαθμολογία.

Η Ουγγαρία ήθελε έναν βαθμό στη Σόφια με τη Βουλγαρία για να μην παίξει τελικό πρόκρισης με το Μαυροβούνιο (εφόσον κερδίσει αργότερα τη Λιθουανία) την τελευταία αγωνιστική. Ο Άνταμ στο 10′ έκανε το 0-1 και φάνηκε όλα να παίρνουν τον δρόμο τους, ωστόσο οι Ούγγροι υπολόγιζαν χωρίς τον Ντεσπόντοφ. Ο άσος του ΠΑΟΚ έδωσε ασίστ για το 1-1 του Ντέλεφ στο 25′ κι έκανε το 2-1 με πέναλτι στο 79′. Κι εκεί που όλα έδειχναν πως οι Μαγυάροι έμπλεξαν, ήρθε το αυτογκόλ του Πετκόφ στην τελευταία φάση του αγώνα για να στείλει από απόψε την Ουγγαρία στη Γερμανία.

Η βαθμολογία στον 7ο όμιλο: 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ