Λετονία – Κροατία 0-2: Πήρε το… δώρο και πάει Euro

Λετονία – Κροατία 0-2: Πήρε το… δώρο και πάει Euro

Η Κροατία εκμεταλλεύτηκε την... αυτοκτονία της Ουαλίας στην Αρμενία και επικρατώντας με 2-0 της Λετονίας είναι αγκαλιά με την πρόκριση στο Euro.

Ένα βήμα μακριά από το Euro 2024 βρίσκεται η Κροατία! Η ομάδα του Ζλάτκο Ντάλιτς επικράτησε με 2-0 της Λετονίας εκτός έδρας, εκμεταλλεύτηκε την γκέλα της Ουαλίας στο Γερεβάν και πλέον με νίκη στην τελευταία αγωνιστική του 4ου ομίλου κόντρα στην Αρμενία, κλείνει εισιτήριο για τη Γερμανία.

Τα πάντα κρίθηκαν ουσιαστικά στο πρώτο ημίχρονο καθώς στο 6ο μόλις λεπτό ο Ιβάνουσετς έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Μάιερ με πλασέ έκανε το 0-1. Δέκα λεπτά αργότερα ο Κράμαριτς έκανε και το 0-2, φέρνοντας το ματς απόλυτα στα μέτρα της Κροατίας που δεν είχε κανένα πρόβλημα στη συνέχεια και έφτασε πολύ εύκολα στη νίκη.

Διαβάστε επίσης: Ανατροπή δεδομένων με Πετρούσεφ

Λετονία: Όζολς, Σαβαλνίεκς, Τσερνομόρντις, Μπαλόντις, Τσιγκάνικς, Τόμπερς, Σαβέλιεβς, Γιάουνζεμς (89′ Γιουρκόβσκις), Ικάουνιεκς, Ουλντρίκις (83’ Κρόλις), Ντάσκεβιτς (90′ Ζελένκοβς)

Κροατία: Λιβάκοβιτς, Γκβάρντιολ, Έρλιτς, Σούταλο, Στάνισιτς, Μπρόζοβιτς, Κράμαριτς (80’ Μάρκο Πάσαλιτς), Μόντριτς (86′ Μπατούρινα), Ιβάνουσετς (61’ Μάριο Πάσαλιτς), Μάιερ, Μπούντιμιρ

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου: 

Σε αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι για τον 9ο όμιλο, η Λευκορωσία επικράτησε με 1-0 της Ανδόρας η οποία θα είναι οριστικά η ουραγός του ομίλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ