Όταν ο Τζαβέλλας «τέζαρε» τη Βοσνία με buzzer beater (vids)

Όταν ο Τζαβέλλας «τέζαρε» τη Βοσνία με buzzer beater (vids)

Ο Γιώργος Τζαβέλλας έβαλε τέλος στην καριέρα του στην Εθνική έχοντας highlight το απίθανο γκολ κόντρα στη Βοσνία στα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018.

Μετά από 13 χρόνια πορείας με το εθνόσημο στο στήθος ο Γιώργος Τζαβέλλας έριξε τους τίτλους τέλους, στο φιλικό της Εθνικής με τη Νέα Ζηλανδία στη Ριζούπολη. Ο 36χρονος αμυντικός ολοκλήρωσε την καριέρα του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχοντας λάβει μέρος σε μία τελική φάση Euro (2012) και σε ένα Μουντιάλ (2014).

Το κοντέρ σταμάτησε στις 50 συμμετοχές για τον Τζαβέλλα που πέρασε αλλαγή αντί του Μάνταλου στα τελευταία λεπτά του ματς με τη Νέα Ζηλανδία, παίρνοντας και το περιβραχιόνιο από τον μέχρι πριν λίγους μήνες συμπαίκτη του στην ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης: Αιγάλεω – Ολυμπιακός Β’ 0-0: «Λευκή» ισοπαλία στο… χωράφι

Παρότι έγινε διεθνής σε καλά χρόνια της Εθνικής, επί εποχής Φερνάντο Σάντος, στη συνέχεια έζησε και τα πολύ δύσκολα που ακολούθησαν. Πάντα διαθέσιμος για τη «γαλανόλευκη», ο Τζαβέλλας ήταν από τους πιο πιστούς στρατιώτες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και με highlight το αξέχαστο γκολ που πέτυχε στα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018 κόντρα στη Βοσνία.

Με το ματς στο 0-1 και τα πέντε λεπτά των καθυστερήσεων να τελειώνουν, η μπάλα στρώθηκε έξω από την περιοχή στον Τζαβέλλα ο οποίος με απίθανο σουτ στην κίνηση την έστειλε στα δίχτυα για το 1-1. Ένα πολύ σημαντικό γκολ που βοήθησε την Εθνική να προκριθεί στα μπαράζ όπου στη συνέχεια αποκλείστηκε από την μετέπειτα φιναλίστ του Μουντιάλ, Κροατία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ