Mπράμπετς: «Οφείλω στην ομάδα μου μία συγγνώμη»

Mπράμπετς: «Οφείλω στην ομάδα μου μία συγγνώμη»

Ο Γιάκουμπ Μπράμπετς μίλησε για το περιστατικό που συνέβη το προηγούμενο Σάββατο (18/11) και απολογήθηκε στην ομάδα του για τη συμπεριφορά του

Ο Γιάκουμπ Μπράμπετς τέθηκε εκτός ομάδας για τα παιχνίδια της Τσεχίας στα προκριματικά του EURO 2024 λόγω πειθαρχικό παραπτώματος.

Συγκεκριμένα, ο αμυντικός του Άρη πιάστηκε από κάμερα ασφαλείας να κυκλοφορεί μεθυσμένος στους δρόμους πριν από το τον αγώνα με την Πολωνία, με τον ομοσπονδιακό προπονητή να τον αφήσει εκτός αποστολής τόσο για το παιχνίδι με τους Πολωνούς τόσο και με τους Μολδαβούς.

Διαβάστε επίσης: Oι «Έλληνες» του ΕURO 2024: Ποιοι προκρίθηκαν και ποιοι ελπίζουν μέσω Nations League

Ωστόσο ο Μπράμπετς μίλησε στην ιστοσελίδα «iDNES.cz.» και ζήτησε συγγνώμη, μετανιωμένος για τη συμπεριφορά του.

Αναλυτικά όσα είπε:
«Οφείλω σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους, στους προπονητές και τους συμπαίκτες μου, στους φίλους και την οικογένειά μου μια ειλικρινή συγγνώμη για τη συμπεριφορά μου το Σάββατο. Ήταν τεράστιο λάθος. Το ξέρω και θα κατηγορώ τον εαυτό μου για πάντα, γιατί η Εθνική ομάδα σημαίνει πολλά για μένα και όσα έχω πετύχει στο ποδόσφαιρο», ανέφερε αρχικά ο 31χρονος άσος του Άρη.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην επιτυχία της Εθνικής του, αφού η Τσεχία προκρίθηκε στα τελικά του EURO:

«Είμαι χαρούμενος που η ομάδα τα κατάφερε χθες και προκρίθηκε στο EURO. Από δικό μου λάθος στερήθηκα ένα καθοριστικό παιχνίδι. Όποιος με ξέρει, γνωρίζει ότι πραγματικά το μετανιώνω. Ταυτόχρονα, μπορώ να υποσχεθώ ότι δεν θα επιτρέψω ποτέ ξανά παρόμοιο λάθος. Πιστεύω ότι θα μπορέσω να αποδείξω τι σημαίνει για μένα το τσέχικο ποδόσφαιρο. Ζητώ συγγνώμη από όλους όσους απογοήτευσα με τις ενέργειές μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ