Φοφανά: «Οι Έλληνες έπαιξαν καλά, ήμασταν χαλαροί και τιμωρηθήκαμε»

Φοφανά: «Οι Έλληνες έπαιξαν καλά, ήμασταν χαλαροί και τιμωρηθήκαμε»

Ο ένας εκ των σκόρερ του αγώνα Ελλάδα-Γαλλία, Γιουσούφ Φοφανά μίλησε σε μέσο της χώρας του για την αναμέτρηση.

Η Ελλάδα απέσπασε τον βαθμό μετά την ισοπαλία κόντρα στη Γαλλία με 2-2 για την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024.

Η «επίσημη αγαπημένη» θα παλέψει στα μέσω των playoffs του Nations League για την ευρωπαϊκή διοργάνωση με τους «τρικολόρ» να έχουν εξασφαλίσει τη θέση τους στα γήπεδα της Γερμανίας.

Διαβάστε επίσης: Στο «κυνήγι» του Τόνεϊ (και) η Τσέλσι

Ένας εκ των πρωταγωνιστών του παιχνιδιού, Γιουσούφ Φοφανά, ο οποίος ισοφάρισε στο 74′ με τρομερό σουτ εκτός περιοχής μίλησε σε μέσο της χώρας του για την εμφάνιση της εθνικής μας αλλά και την χαλαρότητα της ομάδας του.

Αναλυτικά είπε: «Οι Έλληνες έπαιξαν καλά, είναι ακόμα ένας καλός βαθμός. Δεν σταματήσαμε, αλλά υπήρχε μία μικρή χαλάρωση και εκεί τιμωρηθήκαμε. Αλλά όταν κοιτάμε τα 90 λεπτά, κυριαρχήσαμε στο ματς».

Ήθελα να δείξω ότι μπορώ να είμαι σε αυτή τη λίστα, έρχομαι αρκετό καιρό και δεν είχα πολύ χρόνο. Ο πρωταρχικός στόχος ήταν να αντικαταστήσω τον Aurelien, Cama, Warren, και να διατηρήσω αυτή την απαίτηση στη μεσαία γραμμή.

Όταν μόλις φτάσαμε στη γαλλική ομάδα, θέλουμε να τα πάμε καλά, προσπαθούμε να το κρατάμε απλό. Αλλά το να περνάω χρόνο με τους άλλους παίκτες με βοήθησε να χαλαρώσω, να αποκτήσω αυτοπεποίθηση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ