Εικόνες που κόβουν την ανάσα: Αιμόφυρτοι οπαδοί της Αργεντινής σε φορεία μετά τα επεισόδια με τους βραζιλιάνους αστυνομικους (vids)

Εικόνες που κόβουν την ανάσα: Αιμόφυρτοι οπαδοί της Αργεντινής σε φορεία μετά τα επεισόδια με τους βραζιλιάνους αστυνομικους (vids)

Ο αγώνας Βραζιλία-Αργεντινή σημαδεύτηκε από τα σοβαρά επεισόδια που εκτυλίχθηκαν ανάμεσα σε αστυνομικούς και οπαδούς. Δείτε τα συγκλονιστικά βίντεο.

Σκηνές που θυμίζουν περισσότερο σε ταινία παρά στην πραγματική ζωή!

Η Βραζιλία φιλοξενούσε την Αργεντινή στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026. Οι οπαδοί των γηπεδούχων κατευθύνθηκαν προς την πλευρά της «Αλμπισελέστε» και εκεί ξεκίνησαν τα παρατράγουδα…

Διαβάστε επίσης: Επεισόδια μεταξύ αστυνομικών και οπαδών στο Βραζιλία-Αργεντινή! (vids)

Αρχικά οι συγκρούσεις γίνονταν μεταξύ των οπαδών αλλά στη συνέχεια παρενέβησαν και οι αστυνομικές Αρχές. Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα αλλά τίποτα δεν λειτουργούσε.

Μάλιστα ο κίπερ της Αργεντινής, Εμιλιάνο Μαρτίνεζ, πήδηξε στις εξέδρες ώστε να προσπαθήσει να σταματήσει τα χτυπήματα των αστυνομικών στους συμπατριώτες του αλλά μάταια. Τα συγκεκριμένα βίντεο έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου και προκαλούν σοκ με τους οπαδούς της Αργεντινής να φεύγουν αιμόφυρτοι και σε φορεία από το γήπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ