Ξεκίνησαν οι αιτήσεις εισιτηρίων για το Euro 2024 (pic)

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις εισιτηρίων για το Euro 2024 (pic)

Η UEFA έκανε σήμερα (18/12) γνωστό ότι έλαβε 30 εκατομμύρια αιτήσεις εισιτηρίων από 206 χώρες για το Euro 2024

Η UEFA έκανε σήμερα (18/12) γνωστό ότι έλαβε 30 εκατομμύρια αιτήσεις εισιτηρίων από 206 χώρες για το Euro 2024, για την περίοδο πώλησης από 2 έως 12 Δεκεμβρίου, όπου συμμετείχαν οι φίλαθλοι των ομάδων της τελικής φάσης της διοργάνωσης της επόμενης χρονιάς, που θα γίνει σε δέκα γερμανικές πόλεις (από τις 14 Ιουνίου έως τις 14 Ιουλίου).

Κάθε εθνική ομοσπονδία που συμμετείχε έλαβε 10.000 εισιτήρια για τους οπαδούς της για κάθε αγώνα και αρκετές ομοσπονδίες έχουν πουλήσει με επιτυχία το σύνολο των εισιτηρίων τους απευθείας στα δικά τους κλαμπ φιλάθλων.

Διαβάστε επίσης: Έκανε το αυτονότητο ο Καρβαλιάλ…

Σε σύγκριση με την πρώτη φάση υποβολής αιτήσεων για το ευρύ κοινό-όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της UEFA-, στην οποία το 35% των εισιτηρίων ζητήθηκε από οπαδούς εκτός Γερμανίας, κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης αιτήσεων ο αριθμός αυτός αυξήθηκε στο 59%.

Εκτός από τους φιλάθλους της Γερμανίας, τα περισσότερα εισιτήρια ζητήθηκαν από οπαδούς που υποστηρίζουν την Τουρκία, την Ουγγαρία, την Αγγλία, την Αλβανία και την Κροατία.

Τις επόμενες εβδομάδες, η UEFA θα εκδώσει αζήτητα εισιτήρια και θα τα συμπεριλάβει στην κλήρωση μεταξύ των φιλάθλων που έκαναν αίτηση μέσω της ιστοσελίδας (EURO2024.com/tickets).

Κατά τη διάρκεια της πρώτης φάσης πώλησης εισιτηρίων τον Οκτώβριο, πάνω από 20 εκατομμύρια εισιτήρια ζητήθηκαν από τους φιλάθλους σε όλο τον κόσμο για τα 1,2 εκατομμύρια εισιτήρια που διατέθηκαν στο ευρύ κοινό.
Εισιτήρια θα δεσμευθούν επίσης προς πώληση για τους οπαδούς των εθνικών ομάδων που θα προκριθούν στα play-off του Euro 2024, που έχουν προγραμματιστεί για τις 21 Μαρτίου και 26 Μαρτίου 2024.

Μια πλατφόρμα μεταπώλησης εισιτηρίων – διαθέσιμη την άνοιξη του 2024 – θα επιτρέψει στους φιλάθλους να προσφέρουν τα εισιτήριά τους προς μεταπώληση στην ονομαστική τους αξία μέσω του EURO2024.com/tickets.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ