Ο όμιλος της Ελλάδας στο Euro, εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο της Γεωργίας

Ο όμιλος της Ελλάδας στο Euro, εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο της Γεωργίας

Σε αυτόν τον όμιλο θα αγωνιστεί η Εθνική Ελλάδας στο Euro 2024, εφόσον περάσει το εμπόδιο της Γεωργίας την ερχόμενη Τρίτη (26/3, 19:00)

Η Εθνική Ελλάδας ισοπέδωσε το Καζακστάν χθες Πέμπτη (21/3) με σκορ 5-0 και έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης στο Euro 2024.

Ακολουθεί ο τελικός της Τρίτης (26/3, 19:00) με τη Γεωργία εκτός έδρας, σε ένα ματς do or die με έπαθλο μία θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γερμανίας (14/6-14/7).

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Βιλερμπάν 80-64: Εδώ είναι του… ΜακΚίσικ

Όσον αφορά τον όμιλο της Ελλάδας στο Euro, αν προκριθεί, αυτός είναι ήδη γνωστός. Μετά την κλήρωση που έλαβε χώρα στο Αμβούργο στις 2 Δεκεμβρίου 2023, ο νικητής του Path C τοποθετήθηκε στον 6ο όμιλο, μαζί με την Τουρκία, την Πορτογαλία και την Τσεχία.

Οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο, καθώς και οι τέσσερες καλύτεροι τρίτοι μεταξύ των έξι ομίλων, θα πάρουν την πρόκριση για τη φάση των «16». Ένας πολύ ενδιαφέρον αλλά και δύσκολος όμιλος για την Ελλάδα, που ξυπνά μνήμες 2004 λόγω της παρουσίας της Πορτογαλία αλλά και της Τσεχίας.

Πρεμιέρα θα κάνει απέναντι στην Τουρκία στις 18 Ιουνίου και τέσσερις μέρες αργότερα θα παίξει κόντρα στην Τσεχία. Το τελευταίο ματς για τη φάση των ομίλων θα το δώσει κόντρα στην Πορτογαλία στις 26 Ιουνίου.

Όλα αυτά βέβαια αν καταφέρει να περάσει τη Γεωργία…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ