Τσιώλης: «Αυτό είναι το κλειδί για την πρόκριση στη Γεωργία»

Τσιώλης: «Αυτό είναι το κλειδί για την πρόκριση στη Γεωργία»

Γιατί ο έμπειρος προπονητής, Σάκης Τσιώλης, θεωρεί κομβικό τον ρόλο του Δημήτρη Κουρμπέλη στην «επιχείρηση Γεωργία» για την Εθνική ομάδα...

Από το βράδυ κιόλας της πεντάρας επί του Καζακστάν άπαντες στην Εθνική ομάδα έχουν στρέψει την προσοχή τους στον τελικό των τελικών με τη Γεωργία στην Τιφλίδα (26/3, 19:00). Το μεγαλύτερο παιχνίδι στην τελευταία δεκαετία για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αφού με νίκη θα επιστρέψει στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίου, κλείνοντας εισιτήριο για την τελική φάση του Euro 2024 η οποία θα φιλοξενηθεί στα γήπεδα της Γερμανίας.

Ένα ματς στο οποίο με βάση τα όσα έχει δείξει μέχρι τώρα ο Γκουστάβο Πογέτ, αναμένεται να παρατάξει την Εθνική με… συνταγή Καζακστάν. Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει για τον Ουρουγουανό που εκτός από το αποτέλεσμα, είδε τους παίκτες του να παίζουν και εξαιρετικό ποδόσφαιρο την προηγούμενη Πέμπτη στη Νέα Φιλαδέλφεια. Για τη μεγάλη μάχη της Εθνικής κόντρα στη Γεωργία μίλησε στον «Αθήνα 9.84» ο έμπειρος προπονητής Σάκης Τσιώλης.

Διαβάστε επίσης: Ο Νέλσον Άμπι τρέλανε τους αριθμούς – Το 90λεπτο με την Αγγλία, το περιβραχιόνιο και ένα βίντεο που σοκάρει!

Kαι έχει μεγάλο ενδιαφέρον το κομμάτι στο οποίο εστίασε ο Έλληνας τεχνικός για το προσεχές ματς. Κλειδί για τον Τσιώλη λοιπόν είναι η χρησιμοποίηση του Δημήτρη Κουρμπέλη στον άξονα. Ο Τσιώλης θεωρεί πως ο διεθνής χαφ θα είναι ο ενδιάμεσος κρίκος στην προσπάθεια της Εθνικής να αντιμετωπίσει και να εξουδετερώσει το μεγάλο αστέρι των Γεωργιανών, Κβίτσα Κβαρατσχέλια. Ο σταρ της Νάπολι δεν έπαιξε κόντρα στο Λουξεμβούργο καθώς ήταν τιμωρημένος, αλλά πλέον είναι διαθέσιμος και η Γεωργία στηρίζει τα πάντα πάνω του.

Σύμφωνα με τον Τσιώλη ο Κουρμπέλης θα μπαίνει ανάμεσα σε Μπάλντοκ και Μασούρα στήνοντας κατά κάποιον τρόπο παγίδα στον Κβαρατσχέλια. Ο άσος της Νάπολι δεν είναι εύκολο να αντιμετωπιστεί από έναν μόνο παίκτη και γι’ αυτό ο Πογέτ θα επιδιώξει να τον εγκλωβίσει και να μετατοπίσει αναγκαστικά το παιχνίδι των Γεωργιανών από την άλλη πλευρά.

Η Εθνική μας ομάδα βρίσκεται από το απόγευμα στην Τιφλίδα, αύριο θα προπονηθεί στο γήπεδο που θα διεξαχθεί η αναμέτρηση και ο Πογέτ ελπίζει πως δεν θα προκύψει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής. Η Ελλάδα είναι το φαβορί στο ζευγάρι, αλλά η Γεωργία είναι μία επικίνδυνη ομάδα που ζει και αναπνέει για το συγκεκριμένο ματς αφού βρίσκεται αντιμέτωπη με τη μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας της. Αυτό το γνωρίζουν καλά στην Εθνική και είναι αποφασισμένοι να πανηγυρίσουν εκείνοι τη μεγάλη πρόκριση το βράδυ της Τρίτης.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ethniki Omada (@ethnikiomada)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ