Στις κλήσεις της Κροατίας για το Euro 2024 ο Βίντα (pic)

Στις κλήσεις της Κροατίας για το Euro 2024 ο Βίντα (pic)

Το «παρών» σε μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση με την εθνική Κροατίας θα δώσει ο Ντομαγκόι Βίντα καθώς ο πολύπειρος αμυντικός της ΑΕΚ θα βρίσκεται στις τελικές επιλογές του Ζλάτκο Ντάλιτς - Στις εφεδρικές λύσεις ο Ντόμινικ Κοτάρσκι

Την πατρίδα του σε μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση θα εκπροσωπήσει ο Ντομαγκόι Βίντα. Ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ βρίσκεται κανονικά στην τελική 26αδα του Ζλάτκο Ντάλιτς για το ερχόμενο EURO που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γερμανίας.

Αυτή θα είναι η 7η διεθνής διοργάνωση στην οποία ο Βίντα θα αγωνιστεί με την «χρβάτσκα». Ο έμπειρος στόπερ έχει αγωνιστεί σε τρία EURO (2012, 2016, 2020) και σε ακόμα τρία Παγκόσμια Κύπελλα (2014, 2018, 2022), μετρώντας μέχρι στιγμής 104 συμμετοχές με το εθνόσημο στο στήθος.

Διαβάστε επίσης: Καραπαπάς: «Εμείς δεν πανηγυρίζουμε ισοπαλίες, οι μανάδες δε φταίνε τίποτα» (pic)

Η εθνική ομάδα συγκεντρώνεται στις 26 Μαΐου και ακολουθεί ένα ταξίδι στη Ριέκα, όπου θα προπονείται μέχρι τις 3 Ιουνίου, οπότε και θα υπάρξει ένα φιλικό ματς με τη Βόρεια Μακεδονία στη Ρουγέβιτσα. Επίσης, στις 5 Ιουνίου, η αποστολή της Κροατίας θα ταξιδέψει στο Βατικανό , όπου θα γίνει δεκτή από τον Πάπα Φραγκίσκο.

Επίσης, στην λίστα των εφεδρικών επιλογών και θα δώσει κανονικά το «παρών» στα φιλικά ματς της Κροατίας συμπεριλήφθηκε και ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Ντομινίκ Κοτάρσκι.

Οι κληθέντες:

Τερματοφύλακες: Λιβάκοβιτς (Φενέρμπαχτσε), Ίβουσιτς (Πάφος), Λάμπροβιτς (Ριέκα).

Αμυντικοί: Βίντα (ΑΕΚ), Γιουράνοβιτς (Ουνιόν Βερολίνου), Γκβαρντιόλ (Μάντσεστερ Σίτι), Σόσα (Άγιαξ), Στάνισιτς (Λεβερκούζεν), Σούταλο (Άγιαξ), Έρλιτς (Σαουσόλο), Πονγκράτσιτς (Λέτσε)

Μέσοι: Μόντριτς (Ρεάλ Μαδρίτης), Κόβατσιτς (Μάντσεστερ Σίτι), Μπρόζοβιτς (ΑΛ Νασρ), Μάριο Πάσαλιτς (Αταλάντα), Βλάσιτς (Τορίνο), Μάγερ (Βόλσφμπουργκ), Ιβάνουσετς (Φέγενορντ), Λούκα Σούτσιτς (Σάλτσμπουργκ), Μπατουρίνα (Ντινάμο Ζάγκρεμπ).

Επιθετικοί: Πέρισιτς (Χάιντουκ), Κράμαριτς (Χοφενχάιμ), Πέτκοβιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Πιάτσα (Ριέκα), Μπούντιμιρ (Οσασούνα), Μάρκο Πάσαλιτς ( Ριέκα).

Οι 9 εφεδικοί: Μπάρισιτς (Ρέιντζερς), Τσαλέτα-Τσαρ (Λιόν), Γιάκιτς (Άουγκσμπουργκ), Κοτάρσκι (ΠΑΟΚ), Φρουκ (Ριέκα), Μάριν Λιούμπιτσιτς (Λίτσερ ΛΑΣΚ), Ματάνοβιτς (Καρλσρούη), Σιγκούρ (Χαίντουκ), Πέταρ Σούτσιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ