Η Νόριτς αποχαιρέτησε τον Γιαννούλη: «Καλή τύχη, Δημήτρη»

Η Νόριτς αποχαιρέτησε τον Γιαννούλη: «Καλή τύχη, Δημήτρη»

Ο Δημήτρης Γιαννούλης αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τη Νόριτς, με την αγγλική ομάδα να τον αποχαιρετά την Δευτέρα (20/5)

Η Νόριτς ηττήθηκε από την Λιντς με 4-0 στο πρώτο ημιτελικό της Championship και ολοκλήρωσε την φετινή σεζόν, στην οποία δεν κατάφερε να πάρει την άνοδο για την Premier League.

Tα «καναρίνια» ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την επόμενη μέρα τους και ήδη ο αγγλικός σύλλογος ανακοίνωσε μια λίστα παικτών, οι οποίοι θα αποχωρήσουν το επόμενο καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» από Γκουαρντιόλα: «Είμαι πιο κοντά στο να φύγω παρά να μείνω»

Μέσα σε αυτούς, συμπεριλαμβάνεται και ο Δημήτρης Γιαννούλης, με τον Έλληνα αμυντικό να ψάχνει πλέον το επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Μάλιστα η Νόριτς, τον αποχαιρέτησε μ’ ένα θερμό μήνυμα στα social media, που αναφέρει (γραμμένη στα ελληνικά):

«Ευχαριστώ, καλή τύχη Δημήτρη», αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας, με τον 28χρονο αριστερό μπακ να αποχωρεί από την Νόριτς μετά από 3,5 χρόνια.

Τα «Καναρίνια» απέκτησαν τον Γιαννούλη τον Ιανουάριο του 2021, και έκτοτε ο Έλληνας διεθνής άσος κατέγραψε 103 συμμετοχές, ενώ κατέγραψε και 7 ασίστ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ