Γερμανία: Ο αλάνθαστος Κρόος και τα ρεκόρ των «μικρών» (pics, vids)

Γερμανία: Ο αλάνθαστος Κρόος και τα ρεκόρ των «μικρών» (pics, vids)

Η Γερμανία μπήκε με το πόδι στο γκάζι στο Euro, με τους Κρόος, Βιρτς και Μουσιάλα να είναι εξαιρετικοί κόντρα στην Σκωτία.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το Euro 2024 η Γερμανία, με την ομάδα του Γιούργκεν Νάγκελσμαν να νικά την Σκωτία στην πρεμιέρα της διοργάνωσης και να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Σε μία βραδιά που οι Γερμανοί δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους Σκωτσέζους να πιστέψουν πως μπορούν να πάρουν βαθμό, ή βαθμούς, ο Τόνι Κρόος, παρόλο που παίζει τα τελευταία ματς της πλούσιας καριέρας του, είχε τον απόλυτο έλεγχο στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Παράλληλα, οι «μικροί» Φλόριαν Βιρτς και Τζαμάλ Μουσιάλα, πέρασα στα… βιβλία της ιστορίας της Εθνικής τους ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Η μυστική συζήτηση του Μεντιλίμπαρ με τον Ελ Κααμπί – Τι αποκαλύπτουν οι Ισπανοί

Αλάνθαστος στο πρώτο ημίχρονο, ο Κρόος

Οι πρώτες 50 πάσες του Τόνι Κρόος στον αγώνα, ήταν όλες εύστοχες στον αγώνα με την Σκωτία και μάλιστα ο Γερμανός μέσος «έκλεισε» το πρώτο ημίχρονο με το απόλυτο 55/55 (100%) ευστοχία στις μεταβιβάσεις του. Το ματς γενικότερα; Με το ασύλληπτο 101/102!

Βιρτς και Μουσιάλα με ιστορικές επιδόσεις και ο… Χάβερτς

Η Γερμανία έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία των τελικών φάσεων του Euro, που σε ένα παιχνίδι της σκοράρουν δύο ποδοσφαιριστές 21 ετών.  Βιρτς και Μουσιάλα οι σκόρερ των… ιστορικών γκολ.

Το 1-0 του Βιρτς:

Το 2-0 του Μουσιάλα:

Παράλληλα, ο Βιρτς σε ηλικία 21 ετών και 42 ημερών, με το γκολ του έγινε ο νεότερος Γερμανός σκόρερ σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, σπάζοντας το ρεκόρ του συμπαίκτη του, Κάι Χάβερτς.

Η Γερμανία μπήκε με το πόδι στο… γκάζι στο φετινό Euro, τόσο με τον παλιό (Κρόος), όσο και με τους νέους (Βιρτς, Μουσιάλα) να δείχνουν με το «καλημέρα» ικανοί να οδηγήσουν την Εθνική τους μακριά στη διοργάνωση.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ