Η μυστική συζήτηση του Μεντιλίμπαρ με τον Ελ Κααμπί – Τι αποκαλύπτουν οι Ισπανοί

Η μυστική συζήτηση του Μεντιλίμπαρ με τον Ελ Κααμπί – Τι αποκαλύπτουν οι Ισπανοί

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είχε ένα καθοριστικό τετ α τετ με τον Ελ Κααμπί- Και…

«Μείνε εδώ και θα δεις ότι του χρόνου θα είσαι ακόμη καλύτερος. Και εσύ και η ομάδα»: Τάδε έφη ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον Αγιούμπ Ελ Κααμπί και στην κουβέντα που είχαν οι δύο τους μετά το τέλος της σεζόν.

Μια ξεκάθαρη προσπάθεια του Βάσκου να πείσει τον Μαροκινό στράικερ πως το μέλλον του πρέπει να είναι Ερυθρόλευκο. Στον Ολυμπιακό που πέτυχε 33 γκολ σε 50 ματς και τον έμαθε ολόκληρη η Ευρώπη μέσω της κατάκτησης του Conference League.

Διαβάστε επίσης: Μπέος:«Υποβάλλω υποψηφιότητα για την προεδρία της Super League»

Ποιος τα λέει όλα αυτά; Το Relevo, ένα από τα πιο γνωστά Ισπανικά Μέσα. Έχει ένα άκρως αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί που όπως φαίνεται είναι ήδη στο στόχαστρο της Λας Πάλμας και της Χετάφε σε ότι αφορά στην la Liga. Και επί της ουσίας εξηγεί γιατί το πιθανότερο είναι ο Ελ Κααμπί να παραμείνει στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό. Που να ήξεραν οι Ισπανοί, ότι η διοίκηση των Ερυθρόλευκων έχει ανεβάσει την προσφορά της στον Μαροκινό σε ετήσιες αποδοχές της τάξης των 2,2-2,3 εκατ ευρώ.

«Ο Βάσκος τεχνικός μετά το τέλος της σεζόν, μίλησε μαζί του. Οι δύο τους έχουν στενή σχέση. Του ζήτησε να μείνει. Του εξήγησε πως η σεζόν που έρχεται θα είναι ακόμα καλύτερη από την προηγούμενη και ελπίζει να τον πείσει να συνεχίσει στην Ελλάδα. Δεν είναι στα σχέδια του, να αναζητήσει αντικαταστάτη» αναφέρουν οι Ισπανοί στο ρεπορτάζ τους. Και ανάμεσα στα άλλα προσθέτουν την πληροφορία για την Λας Πάλμας και για την Χετάφε που ενδιαφέρονται για τον πρώτο σκόρερ του Conference League

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ