ΠΟΛΩΝΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ Live Streaming

ΠΟΛΩΝΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ Live Streaming

ΠΟΛΩΝΙΑ - ΟΛΛΑΝΔΙΑ Live Streaming

Τα… φώτα στο Volksparkstadion. Εκεί που η Πολωνία διασταυρώνει τα ξίφη της με την Ολλανδία, για την πρώτη αγωνιστική του Euro 2024.

Συνεχίζει να γράφει ιστορία σε επίπεδο ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου η Πολωνία. Για πέμπτη διαδοχική φορά κατάφερε να τσεκάρει το εισιτήριο για τα τελικά του Euro. Εριξε στο καναβάτσο την Ουαλία μέσα στο Κάρντιφ και πήρε τον δρόμο για την Γερμανία. Ο πρώτος στόχος επετεύχθη και τώρα καλείται να φανεί ανταγωνιστική σε έναν από τους πιο δύσκολους ομίλους του Euro 2024. Πονοκεφαλιάζει και με το δίκιο του ο Ομοσπονδιακός τεχνικός.

Ο Αρκάντιους Μίλικ παραμένει στα πιτς και δεν ακολούθησε την αποστολή, ενώ ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι τέθηκε νοκ άουτ από τη σημερινή μάχη με τους «Οράνιε». «Είναι τεράστια απώλεια, όλοι ξέρουν πόσο σημαντικός είναι ο Ρόμπερτ για την ομάδα μας. Όμως, δεν αλλάζει την προσέγγισή μας», σχολίασε ο Μίχαλ Πρόμπιερζ. Για το ματς, είπε: «Όλοι λένε ότι δεν έχουμε καμία τύχη, αλλά το πιο σημαντικό για εμένα είναι ότι έχουμε φτιάξει μία ομάδα που όλοι παλεύουν για τον συμπαίκτη τους».

Πάμε και στην Ολλανδία που πάει με όνειρα σε άλλο ένα καλοκαιρινό ραντεβού. Εχει το υλικό η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν για να παρουσιάσει κάτι καλό στα γήπεδα της Γερμανίας. Βέβαια, δε λείπουν και τα προβλήματα, με τον Φρένκι Ντε Γιονγκ να έχει ήδη τεθεί νοκ άουτ. «Η Γαλλία είναι πάντα σκληρή. Έχουν προφανώς την ατομική ιδιότητα να σε τιμωρούν αμέσως εάν κάνεις ένα και μόνο λάθος. Ξέρουμε όμως επίσης ότι εάν είμαστε 100% έτοιμοι και αμυνόμαστε και επιτιθέμεθα καλά ως ομάδα, μπορούμε να δυσκολέψουμε και τη Γαλλία και όλα μπορούν να συμβούν, ειδικά κατά την διάρκεια μιας μεγάλης διοργάνωσης.

Δεν έχει σημασία με ποιον παίζεις, αφού προετοιμάζεσαι γι’ αυτό. Ξέρεις λίγο τι να περιμένεις. Ο τρόπος που παίζουν οι αντίπαλοι, τι τους αρέσει, σε τι είναι καλοί και σε τι δεν είναι τόσο καλοί. Ωστόσο, αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες και όχι μόνο για τη Γαλλία ή τον Μπαπέ. Στο τέλος, έχει σημασία να αμυνόμαστε μαζί, ως ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο Φαν Ντάικ.

ΠΟΛΩΝΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ