ΣΕΡΒΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ Live Streaming

ΣΕΡΒΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ Live Streaming

ΣΕΡΒΙΑ - ΑΓΓΛΙΑ Live Streaming

Στην Veltins Arena είναι στραμμένη η προσοχή του ποδοσφαιρικού κόσμου. Εκεί που η Σερβία διασταυρώνει τα ξίφη της με την Αγγλία, για την πρώτη αγωνιστική του Euro 2024.

Τα κατάφερε μετά από πολλά χρόνια η Σερβία. Προκρίθηκε για πρώτη φορά στα τελικά ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ως ανεξάρτητη χώρα. Ως δεύτερη προκρίθηκε από τον όμιλο της προκριματικής φάσης και οι προσδοκίες για μία καλή πορεία στα γερμανικά γήπεδα είναι πολλές. Μπορεί να της λείπει η εμπειρία, ωστόσο έχει ποιότητα και ταλέντο για να κάνει… θόρυβο στο εφετινό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. «Σίγουρα έχουμε πετύχει κάτι μεγάλο. Αυτή η πρόκριση στο EURO ήταν αναμενόμενη. Υπήρχαν πολλές χαμένες ευκαιρίες στο παρελθόν. Αλλά αυτή τη φορά, ο στόχος που έχω θέσει για τον εαυτό μου ως προπονητής – και ο οποίος τέθηκε από την Σερβική Ομοσπονδία της Ποδοσφαίρου στην αρχή – έχει εκπληρωθεί.

Ο δρόμος προς την επιτυχία δεν είναι ποτέ εύκολος. Όμως, σε αυτή την περίοδο για το σερβικό ποδόσφαιρο, για τη χώρα μας, το έθνος και τους φιλάθλους –και όλους όσους αγαπούν αυτό το παιχνίδι– νομίζω ότι η πρόκριση από μόνη της ήταν ένα τεράστιο βήμα προς τα εμπρός και ένα επίτευγμα», δήλωσε ο Στοϊκοβιτς για τη μεγάλη πρόκριση της Σερβίας στο Euro 2024. Είναι τεράστιο το επίτευγμα και άπαντες του το αναγνωρίζουν. Είχε προκαλέσει έκπληξη το γεγονός πως τόσα χρόνια δεν έδινε έπαιρνε το εισιτήριο για ευρωπαϊκό πρωτάθλημα η Σερβία.

Με την ταμπέλα του «πρέπει» να αναβοσβήνει πιο έντονα από ποτέ στα γήπεδα της Γερμανίας η Αγγλία. Δεν έχει σκαρφαλώσει ποτέ στο Εβερεστ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι έφτασε η στιγμής της δικαίωσης. Της λύτρωσης. Με πολλές επιλογές σε όλες τις θέσεις, η ομάδα του Γκάρεθ Σαουθγκέιτ δεν έχει καμία δικαιολογία αν αποτύχει ξανά. Αν δεν κερδίσουμε, μάλλον δεν θα είμαι πια εδώ. Οπότε ίσως είναι η τελευταία ευκαιρία. Νομίζω ότι περίπου οι μισοί προπονητές φεύγουν μετά από ένα τουρνουά – αυτή είναι η φύση του διεθνούς ποδοσφαίρου.

Είμαι εδώ σχεδόν οκτώ χρόνια τώρα και έχουμε πλησιάσει. Δεν μπορείς να βάζεις συνεχώς τον εαυτό σου μπροστά στο κοινό και να λες «λίγο ακόμα παρακαλώ», καθώς κάποια στιγμή οι άνθρωποι χάνουν την πίστη τους. Αν θέλουμε να είμαστε μια μεγάλη ομάδα και θέλω να είμαι κορυφαίος προπονητής, πρέπει να αποδώσεις σε μεγάλες στιγμές», υπογράμμισε από την πλευρά του ο προπονητής της Αγγλίας.

ΣΕΡΒΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ