Άρης:  Η Αστάνα και ο συνθετικός χλοοτάπητας

Άρης: Η Αστάνα και ο συνθετικός χλοοτάπητας

Οι άνθρωποι του Άρη ψάχνουν γήπεδο στη Θεσσαλονίκη που να έχει παρόμοιο αγωνιστικό χώρο με αυτόν της έδρας της ομάδας του Καζακστάν προκειμένου οι κιτρινόμαυροι να κάνουν εκεί τις τελευταίες προπονήσεις πριν το εκτός έδρας παιχνίδι για τα προκριματικά του Europa Conference League.

O Άκης Μάντζιος και οι συνεργάτες του παρακολουθούν τα παιχνίδια της Αστάνα για το πρωτάθλημα του Καζακστάν, σημειώνοντας τα πλεονεκτήματα αλλά και τίς αδυναμίες της.

Ο Έλληνας τεχνικός, μάλιστα, δούλεψε στην προπόνηση διάφορα πράγματα στον τομέα της τακτικής και ειδικά στον τρόπο αντιμετώπισης του συστήματος 4-3-3 με το οποίο παρατάσσεται η προσεχής αντίπαλος της ομάδας του στον δεύτερο γύρο του Europa Conference League.

Θα πρέπει να σημειωθεί οτι ο αγωνιστικός χώρος της έδρας της ομάδας του Καζακστάν είναι συνθετικός και αυτός είναι και ο λόγος που οι άνθρωποι των κιτρινόμαυρων αναζητούν παρόμοιο γήπεδο στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να κάνουν εκεί τις τελευταίες προπονήσεις τους, πριν από τη πρώτη αναμέτρηση στις 22 Ιουλίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ