Η εντεκάδα του Άρη για το ματς με την Αστάνα

Η εντεκάδα του Άρη για το ματς με την Αστάνα

Ο Άρης φιλοξενείται από την Αστάνα στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα του β΄προκριματικού γύρου του Conference League και ο Άκης Μάντζιος έκανε γνωστή την ενδεκάδα που θα παρατάξει απέναντι στους Καζάκους..

Ο Άρης θα αντιμετωπίσει την Αστάνα στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στον β΄προκριματικό γύρο του Europa Conference League και ο Άκης Μάντζιος έκανε γνωστή την ενδεκάδα που θα κατεβάσει στο ματς που ανοίγει την αυλαία των επίσημων υποχρεώσεων για τους Κιτρινόμαυρους.

Ο Έλληνας τεχνικός επέλεξε το 4-2-3-1 και ξεκινά με τον Ντε Μάτος κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα θα είναι οι Σάκιτς, Μπεναλουάν, Δεληζήσης και Γκάνεα. στην μεσαία γραμμή οι Σάσα και Ματίγια, ενώ πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Ντάνιελ Μαντσίνι, θα ναι οι Ματέο Γκαρσία, Μπρούνο Γκάμα και Φακούντο Μπερτόγλιο.

Στον πάγκο θα βρίσκονται οι: Κουέστα, Σιαμπάνης, Μαρτίνης, Τζέγκο, Μάνος, Μήτρογλοου, Χαΐροβιτς, Χατζηπιρπιρίδης και Μπρούνο.

Από την άλλη, η Αστάνα ξεκινάει με τον Νεπογκόντοβ στο τέρμα, τους Σιμούνουβιτς, Μπίτρι, Ρουκάβινα, Μπεϊσεμπέκοφ στην άμυνα, στο κέντρο θα ναι οι Εμπόνγκ, Κουάτ και Τσουπέρκα, ενώ στην επίθεση θα βρίσκονται οι Τομάσοφ, Εουγκένιο και Μπαρσεγκιάν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ