Μονόδρομος η πρόκριση για την ΑΕΚ!

Μονόδρομος η πρόκριση για την ΑΕΚ!

Σήμερα (29/7, 21:00) η ΑΕΚ θα «κονταροχτυπηθεί» με τη Βελέζ και καλείται να τη νικήσει με διαφορά δύο τερμάτων ώστε να προκριθεί στον γ' προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Μέρα… Europa Conference League σήμερα για την ΑΕΚ, η οποία υποδέχεται τη Βελέζ στο ΟΑΚΑ (21:00) για τη ρεβάνς του β’ προκριματικού γύρου της νεοσύστατης διοργάνωσης της UEFA.

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να αφήσουν πίσω τους το παιχνίδι στη Βοσνία, όπου ηττήθηκαν με 2-1 και να επικρατήσουν με διαφορά δύο τερμάτων για να συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους πορεία και να μην έχει ένα τόσο πρόωρο και άδοξο τέλος.

Ωστόσο, το έργο της Ένωσης δεν θα είναι εύκολο, καθώς οι Βόσνιοι απέδειξαν και στο πρώτο μεταξύ τους ματς ότι μπορούν να κάνουν τη… ζημιά. Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως ο Δικέφαλος έπειτα από 511 μέρες θα έχει και τον κόσμο στο πλευρό του να τον στηρίζει στην προσπάθεια που θα καταβάλλει.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς αναμένεται να παρατάξει με 4-2-3-1 την ομάδα του. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Στάνκοβιτς και μπροστά του από δεξιά προς αριστερά θα έχει τους Μπακάκη, Βράνιες, Τζαβέλλα και Μιτάι. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Σιμάνσκι και Λε Ταλέκ, ενώ οι Λιβάι Γκαρσία, Τάνκοβιτς και Μάνταλος θα αγωνιστούν πίσω από τον Αραούχο.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Γκίνης, Μπακάκης, Λόπες, Βράνιες, Μήτογλου, Σβάρνας, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Μιτάι, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Μάνταλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Ρουκουνάκης, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ