Άκπομ – «Χαρούμενος που είμαι ξανά στα ασπρόμαυρα, ήμουν νευρικός»

Άκπομ – «Χαρούμενος που είμαι ξανά στα ασπρόμαυρα, ήμουν νευρικός»

Ο Τσούμπα Άκπομ δήλωσε πως είναι χαρούμενος που είναι και πάλι ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, ωστόσο δεν έκρυψε πως στην αναμέτρηση με τη Λίνκολν ήταν νευρικός.

Ο Τσούμπα Άκπομ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ και τον δρόμο της νίκης στο Γιβλαρτάρ απέναντι στη Λίνκολν, σημειώνοντας και το πρώτο του γκολ από την ημέρα της επιστροφής του. Ο επιθετικός του Δικεφάλου του Βορρά, δήλωσε χαρούμενος για την επιστροφή του, ωστόσο δεν έκρυψε το γεγονός πως ήταν νευρικός κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Αναλυτικά όσα είπε στο PAOK TV:

«Είμαι τόσο χαρούμενος που γύρισα, τόσο χαρούμενος που είμαι ξανά στα ασπρόμαυρα… Είμαι χαρούμενος που παίζω ξανά με τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου. Γενικά είμαι χαρούμενος.

Αυτό έχει να κάνει με το γεγονός πως βρίσκομαι σε ένα μέρος που έχω βρεθεί ξανά και έχω πετύχει. Είμαι εξοικειωμένος με τους φιλάθλους και με τους συμπαίκτες. Δεν ξέρω, είναι σαν να επιστρέφεις σπίτι. Έχεις περισσότερα νεύρα, δεν ξέρω βασικά αν είναι άγχος ή ενθουσιασμός αλλά έχω μεγάλο κίνητρο και είμαι έτοιμος να παίξω».

Όσο για το πόσο έχει αλλάξει; «Η προηγούμενη σεζόν ήταν δύσκολη για μένα αλλά την έχω αφήσει πίσω μου. Πλέον παίζω με έναν προπονητή που πιστεύει σε μένα και είμαι ενθουσιασμένος για τη νέα σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ