Τότεναμ – Ρεν – Διαψεύδουν για αναβολή οι Γάλλοι (pic)

Τότεναμ – Ρεν – Διαψεύδουν για αναβολή οι Γάλλοι (pic)

Η Ρεν με ανακοίνωσή της ισχυρίστηκε η UEFA δεν έχει επικυρώσει επίσημα την αναβολή του αγώνα κόντρα στην Τότεναμ και κατηγορεί τους «spurs» για ελλιπή στοιχεία.

Μπορεί χθες (8/12) να είχε γίνει λόγος για επίσημη αναβολή στον αγώνα της Τότεναμ με τη Ρεν για την 6η αγωνιστική του Conference League, ωστόσο ο γαλλικός σύλλογος έρχεται να το διαψεύσει κατηγορηματικά.

Όλα ξεκίνησαν όταν η έξαρση του κορωνοϊού στο στρατόπεδο των Λονδρέζων οδήγησε τους ιθύνοντες της ομάδας στην απόφαση να στείλουν αίτημα στην UEFA για την μετάθεση του αγώνα με τους Γάλλους. Και ενώ αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι η διοργανώτρια έκανε αποδεκτό το αίτημα των «spurs» για αναβολή του ματς, ήρθε η απάντηση της Ρεν, η οποία δίνει άλλη διάσταση στην υπόθεση.

Συγκεκριμένα, ισχυρίζεται πως η UEFA ουδέποτε έβγαλε επίσημη ανακοίνωση και ότι στην τηλεδιάσκεψη που είχαν οι εκπρόσωποι του γαλλικού κλαμπ με την διοργανώτρια αρχή και την Τότεναμ το βράδυ της Τετάρτης, η διευθύντρια ποδοσφαίρου του αγγλικού συλλόγου εξέφρασε απλά την πρόθεσή της να μη διεξαχθεί ο αγώνας.

Παράλληλα, άφησε αιχμές για ελλιπή στοιχεία και ασάφειες των Άγγλων, καθώς δεν δήλωσαν ποτέ ακριβή αριθμό κρουσμάτων, άρα δεν δεν έγινε ποτέ γνωστό αν πληρούν τις ελάχιστες προϋποθέσεις των 13 παικτών και ενός τερματοφύλακα που απαιτούνται βάσει πρωτοκόλλου για να διεξαχθεί μία αναμέτρηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τέλος της ανακοίνωσης, η Ρεν κατηγορεί την Τότεναμ για έλλειψη fair play, καθώς οι spurs λίγες ώρες πριν την τηλεδιάσκεψη, στην οποία αιτήθηκαν την αναβολή του αγώνα, είχαν στείλει email με το οποίο επιβεβαίωναν την διεξαγωγή του.

Αυτό σημαίνει ότι οι Γάλλοι θα συνεχίσουν κανονικά την προετοιμασία τους για τον αγώνα σαν να πρόκειται να πραγματοποιηθεί κανονικά η σέντρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ