Η Τότεναμ δώρισε το φαγητό του αγώνα με τη Ρεν για φιλανθρωπικούς σκοπούς

Η Τότεναμ δώρισε το φαγητό του αγώνα με τη Ρεν για φιλανθρωπικούς σκοπούς

Σε μια εξαιρετική κίνηση προχώρησε η Τότεναμ, η οποία δώρισε το φαγητό του ματς με τη Ρεν, που αναβλήθηκε, για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Φιλανθρωπική χειρονομία της Τότεναμ, η οποία χρησιμοποίησε μια δυσάρεστη κατάσταση για να βοηθήσει τον πλησίον.

Ο σύλλογος του Λονδίνου κοινοποίησε ότι τα τρόφιμα που δεν χρησιμοποιήθηκαν στον αγώνα με τη Ρεν, ο οποίοςμε τη Ρεν βλήθηκε λόγω της επιδημίας της Covid-19 στους «πετεινούς», προορίζονται για τη Felix Project UK, μια εταιρεία που συλλέγει και διανέμει τρόφιμα για άτομα που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην περιοχή του Λονδίνου.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη κατάσταση στην οποία η Τότεναμ δείχνει την ευαισθησία της για το θέμα. Ο σύλλογος είχε ήδη προγραμματίσει να παίξει τον καθοριστικό (για την πρόκρισή του) αγώνα εναντίον των Γάλλων διαφημίζοντας το λογότυπο της Tottenham Foodbank στις φανέλες του, μια καμπάνια που ξεκίνησε τον Ιανουάριο από τους οπαδούς για να συγκεντρώσουν χρήματα και τρόφιμα.

Ο Ντάνιελ Λέβι, πρόεδρος της Τότεναμ, δήλωσε: «Παραμένουμε σε δέος για την απίστευτη δουλειά που γίνεται από τις τοπικές μας Foodbanks για να βοηθήσουμε τους πιο ευάλωτους στις κοινότητές μας. Παρόλο που ο έρανός μας είναι ανοιχτός όλο το χρόνο, καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολα είναι τα Χριστούγεννα για πολλούς και το να έχουμε αυτό το σημαντικό μήνυμα στις φανέλες μας θα μπορούσε να κάνει τεράστια διαφορά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ