Προβάδισμα για Λέστερ κόντρα στη Ρεν (2-0) – Οκτώ γκολ και ισοπαλία για PSV και Κοπεγχάγη  (4-4)

Προβάδισμα για Λέστερ κόντρα στη Ρεν (2-0) – Οκτώ γκολ και ισοπαλία για PSV και Κοπεγχάγη (4-4)

Αδιανόητο παιχνίδι ανάμεσα σε PSV και Κοπεγχάγη με οκτώ γκολ και ισοπαλία. Μικρό προβάδισμα πρόκρισης για Λέστερ, Μπόντο/Γκλιμτ και Μαρσέιγ.

Τέσσερα παιχνίδια περιελάμβανε το δεύτερο κομμάτι των αποψινών (10/3) αναμετρήσεων για τη φάση των «16» του Europa Conference League.

Σε ένα τρομερό παιχνίδι στην Ολλανδία, PSV και Κοπεγχάγη έμειναν στο… τρελό 4-4, και θα λύσουν τις διαφορές τους στη ρεβάνς. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Γιοχάνεσον, ενώ το 1-1 ήρθε από τον Γκακπό. Οι Δανοί έφτασαν στο 1-3 με τους Μπιέλ και Λεράγκερ, για να φέρουν το ματς στα ίσα οι Ντοάν και Γκακπό. Το 3-4 έγινε από την Κοπεγχάγη με τον Μπιέλ, ενώ το τελικό 4-4 διαμόρφωσε ο Ζάχαβι.

Η Λέστερ πήρε ένα ξεκάθαρο προβάδισμα απέναντι στη Ρεν στην Αγγλία. Ο Ολμπράιτον έκανε το 1-0 στο 30′, ενώ το 2-0 έγινε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τον Ιχεανάτσο. Ένα γκολ που μπορεί να αποδειχθεί πολύ σημαντικό για τις «αλεπούδες».

Η Μπόντο/Γκλιμτ συνεχίζει την τρομερή της πορεία στη διοργάνωση, επικρατώντας με σκορ 2-1 της Άλκμααρ που είχε στη βασική της σύνθεση τον Βαγγέλη Παυλίδη. Το 1-0 έγινε με τον Πελεγκρίνο για τους Νορβηγούς, ενώ ο Αμπουκλάλ έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Τη νίκη στους γηπεδούχους χάρισε ο Σολμπάκεν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στις καθυστερήσεις.

Ανοικτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς άφησαν και η Μαρσέιγ με τη Βασιλεία. Οι Μασσαλοί νίκησαν με 2-1 τους Ελβετούς που μείωσαν με γκολ που αμφισβητείται από τους αντιπάλους ως οφσάιντ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Μπόντο/Γκλιμτ-Άλκμααρ 2-1

Λέστερ-Ρεν 2-0

Μαρσέιγ-Βασιλεία 2-1

PSV-Κοπεγχάγη 4-4

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ