Η αρχηγική ομιλιά του Βιεϊρίνια στα αποδυτήρια της Γάνδης (vid)

Η αρχηγική ομιλιά του Βιεϊρίνια στα αποδυτήρια της Γάνδης (vid)

Μια ηγετική ομιλιά στους συμπαίκτες του έδωσε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια στα αποδυτήρια πριν από την έναρξη της αναμέτρησης με τη Γάνδη.

Ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών της χθεσινής αναμέτρησης στο Βέλγιο, όπου ο ΠΑΟΚ κατάφερε να φύγει με το διπλό και να πάρει μια ιστορική πρόκριση για τα προημιτελικά του Europa Conference League.

Ο λόγος για τον αρχηγό του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος έκανε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, συνεχίζοντας μέχρι και το τελικό σφύριγμα παρότι είχε χτυπήσει στσο κεφάλι.

Ο Πορτογάλος είχε φροντίσει να δώσει το… σύνθημα πριν καν την έναρξη της αναμέτρησης, στα αποδυτήρια της Γάνδης. Με μια αρχηγική ομιλία, ο Βιεϊρίνια έδωσε το μεγάλο σύνθημα και κατάφερε να εμπνεύσει τους συμπαίκτες του.

«Γράψαμε και συνεχίζουμε να γράφουμε ιστορία. Πιστέψτε τον εαυτό σας, πιστέψτε τους συμπαίκτες σας, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι στο μυαλό μας να είμαστε υπερήφανοι για τους εαυτούς μας και για τους συμπαίκτες μας.

Δώστε ότι έχετε και δεν έχετε και θα συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία. Είναι ωραίο που βρισκόμαστε εδώ και θέλουμε να συνεχίσουμε. Οπότε παιδιά δώστε τα όλα! 1,2,4 ΠΑΟΚ!», ανέφερε ο αρχηγός του Δικεφάλου του Βορρά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ