Μαρσέιγ – ΠΑΟΚ: Κυκλοφόρησαν τα πρώτα εισιτήρια

Μαρσέιγ – ΠΑΟΚ: Κυκλοφόρησαν τα πρώτα εισιτήρια

Tα πρώτα εισιτήρια για την αναμέτρηση της Μαρσέιγ με τον ΠΑΟΚ κυκλοφόρησαν, ωστόσο εκκρεμεί ακόμα η απόφαση της UEFA για τα επεισόδια στον αγώνα των Μασσαλών με τη Βασιλεία.

Από σήμερα (23/03) και μέχρι την Τετάρτη (24/03) θα κυκλοφορούν τα πρώτα εισιτήρια του πρώτου προημιτελικού του Europa Conference League, στις 7 Απριλίου κόντρα στον ΠΑΟΚ στο «Βελοντρόμ».

Μάλιστα η γαλλική ομάδα αρχικά δίνει προτεραιότητα στα μέλη του συλλόγου και στους κάτοχους διαρκείας, οι οποίοι μπορούν να προμηθευτούν το «μαγικό χαρτάκι» σε τιμές 10-15 ευρώ, με ανώτατο όριο τα έξι εισιτήρια για κάθε μέλος και τρία για κάθε κάτοχο διαρκείας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ακόμα εκκρεμεί η απόφαση της UEFA σχετικά με τα επεισόδια που έγιναν στο πρόσφατο παιχνίδι των Μασσαλών με τη Βασιλεία. Μάλιστα από την έναρξη της αναμέτρησης οι οπαδοί των δύο ομάδων πήραν μέρος σε άγριες συμπλοκές έξω από το «Βελοντρόμ» και χρειάστηκε η άμεση επέμβαση της αστυνομίας για να αποφευχθούν τα χειρότερα και να επανέλθει η ηρεμία έξω από το γήπεδο της Μαρσέιγ.

Πάντως μπορεί ακόμα η τελική απόφαση να μην έχει παρθεί από την UEFA, ωστόσο η γαλλική ομάδα έδωσε κανονικά στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για την πρώτη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ