ΠΑΟΚ: Με το βλέμμα στη Μαρσέιγ ο Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ: Με το βλέμμα στη Μαρσέιγ ο Λουτσέσκου

Στη Μαρσέιγ και στα πλάνα του για τα προημιτελικά του Europa Conference League έχει στρέψει την προσοχή του ο Ρασβάν Λουτσέσκου.

Ραντεβού με την ιστορία θα δώσει ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά προκρίθηκε στα προημιτελικά του Europa Conference League και εκεί θα αντιμετωπίσει τη Μαρσέιγ.

Ήδη στο στρατόπεδο των «ασπρόμαυρων» μετράνε αντίστροφα για την πρώτη αναμέτρηση, η οποία θα γίνει στις 7 Απριλίου στο «Βελοντρόμ», πριν διεξαχθεί στην Τούμπα η ρεβάνς, μια εβδομάδα αργότερα.

Μπορεί να απομένουν δέκα ημέρες ακόμα, ωστόσο στον ΠΑΟΚ έχουν ξεκινήσει να σχεδιάζουν τα πλάνα τους και να «διαβάζουν» τη Μαρσέιγ. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του έχουν ξεκινήσει τη δική τους δουλειά ώστε οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να είναι όσο πιο καλά προετοιμασμένοι για τα δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια με τους Γάλλους.

Ο Ρουμάνος έχει παρακολουθήσει αρκετά παιχνίδια της Μαρσέιγ, τόσο για το πρωτάθλημα, όσο και για την Ευρώπη, καθώς θέλει να σχηματίσει όσο καλύτερη εικόνα γίνεται για να μεταφέρει τα… πάντα στους παίκτες του.

Ο Λουτσέσκου… διάβασε τη Μαρσέιγ η οποία μπορεί να παίξει τόσο με σύστημα 4-3-3, όσο και σε σχηματισμό με τρεις αμυντικούς, τέσσερις μέσους και τρεις επιθετικούς, με τα ποσοστά κατοχής να φτάνουν μέχρι και στο 60%.

Ο Ρουμάνος κάνει τα πάντα για να είναι ο ΠΑΟΚ όσο πιο έτοιμος γίνεται για τα ιστορικά παιχνίδια με τη Μαρσέιγ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ