Νομαρχία του Μπους-ντυ-Ρον: «Οι Έλληνες φίλαθλοι δεν σεβάστηκαν τις ρυθμίσεις που συμφωνήθηκαν με τον ΠΑΟΚ» (vid)

Νομαρχία του Μπους-ντυ-Ρον: «Οι Έλληνες φίλαθλοι δεν σεβάστηκαν τις ρυθμίσεις που συμφωνήθηκαν με τον ΠΑΟΚ» (vid)

Σύμφωνα με τη Νομαρχία του Μπους-ντυ-Ρον οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ δεν σεβάστηκαν τις ρυθμίσεις που συμφωνήθηκαν με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Βραδιά τρόμου στη Μασσαλία! Οι φόβοι για σοβαρά επεισόδια μεταξύ των οπαδών του ΠΑΟΚ και της Μαρσέιγ επιβεβαιώθηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης, λίγες ώρες πριν από το μεγάλο παιχνίδι του Δικεφάλου του Βορρά με την ομάδα του Χόρχε Σαμπάολι στο «Βελοντρόμ» για την πρώτη αναμέτρηση της φάσης των προημιτελικών του Europa Conference League.

Οι χούλιγκαν της Μαρσέιγ, μαζί με εκείνους της ΑΕΚ ήρθαν σε σύγκρουση με τους αντίστοιχους του ΠΑΟΚ και της Παρτιζάν, μετατρέποντας τη νύχτα σε μέρα! Θέση πάνω στα επεισόδια πήρε και η Νομαρχία του Μπους-ντυ-Ρον η οποία καταδίκασε τα όσα έγιναν, αναφέροντας παράλληλα πως οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ δεν σεβάστηκαν τις ρυθμίσεις που συμφωνήθηκαν με τον Δικέφαλο του Βορρά.

«Έλληνες φίλαθλοι έφτασαν σήμερα (σ.σ. χθες) το απόγευμα στη Μασσαλία με αναγνωριστικά της ομάδας, μη σεβόμενοι την απαγόρευση που εξέδωσε η νομαρχιακή αστυνομία και τις ρυθμίσεις που συμφωνήθηκαν με τον ΠΑΟΚ. Το προσωπικό του τμήματος δημόσιας ασφάλειας παρενέβη για να αποφευχθεί η σύγκρουση μεταξύ οπαδών, χρησιμοποιώντας δακρυγόνα. Κάποιοι Έλληνες φίλαθλοι προσπάθησαν να φύγουν από το ξενοδοχείο και εγκλωβίστηκαν μέσα, όπου προκάλεσαν ζημιές», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ