Σαλιμπά: «Θα βρούμε καυτή ατμόσφαιρα στην Τούμπα, μην κοιμηθούμε πάλι»

Σαλιμπά: «Θα βρούμε καυτή ατμόσφαιρα στην Τούμπα, μην κοιμηθούμε πάλι»

Ο Γουίλιαμ Σαλιμπά στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ ανέφερε πως η Μαρσέιγ θα πρέπει να μπει δυνατά στο ματς γιατί η ατμόσφαιρα θα είναι καυτή στη Θεσσαλονίκη.

Η Μαρσέιγ επικράτησε με 2-1 του ΠΑΟΚ στη Μασσαλία για τα προημιτελικά του Europa Conference League και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Πάντως το παιχνίδι στιγματίστηκε από τα επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων πριν από την αναμέτρηση και στο γήπεδο είχε δημιουργηθεί μια εκρηκτική ατμόσφαιρα.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Γουίλιαμ Σαλιμπά στις δηλώσεις του εμφανίστηκε απογοητευμένος για την μικρή σε εύρος νίκη της ομάδας του και τόνισε πως η Μαρσέιγ στον επαναληπτικό θα πρέπει να μπει πολύ δυνατά στο παιχνίδι, καθώς περιμένει πως η ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στο Τούμπα θα είναι «καυτή».

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γουίλιαμ Σαλιμπά: 

Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, είπαμε στα αποδυτήρια να μη χαλαρώσουμε πάλι και… κοιμηθήκαμε ξανά δεχόμενοι γκολ στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους. Είναι κουραστικό να συμβαίνει αυτό και δεν θα πρέπει να μας πάρει ο ύπνος και στη ρεβάνς».

«Θα πρέπει να πάμε και στη ρεβάνς για τη νίκη. Ξέρουμε πως στην Τούμπα θα υπάρχει ‘καυτή’ ατμόσφαιρα, γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι από την αρχή, γιατί ο αντίπαλος θα τα δώσει όλα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ