Ο Λουτσέσκου έκανε έξαλλο και τον πρόεδρο της Μαρσέιγ: «Είσαι ανεύθυνος και απαράδεκτος»

Ο Λουτσέσκου έκανε έξαλλο και τον πρόεδρο της Μαρσέιγ: «Είσαι ανεύθυνος και απαράδεκτος»

Ο πρόεδρος της Μαρσέιγ, Πάμπλο Λογκόρια, ζήτησε τον λόγο από τον Λουτσέσκου για τις εμπρηστικές του δηλώσεις.

Τεράστιος σάλος έχει δημιουργηθεί στη Γαλλία από χθες το βράδυ με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να βρίσκεται στο στόχαστρο. Οι σοκαριστικές δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ με τις οποίες καλούσε τους φίλους της Μαρσέιγ να μην πάνε στην Τούμπα για τον επαναληπτικό, έφεραν τεράστιες αντιδράσεις.

Ο κόσμος της Μαρσέιγ «βράζει» με τον Ρουμάνο προπονητή, ο Τύπος της χώρας αναρωτιέται αν είναι… τρελός και καλεί την UEFA να τον τιμωρήσει, ενώ σήμερα έγινε γνωστό πως ο ίδιος ο πρόεδρος της Μαρσέιγ ζήτησε τον λόγο από τον προπονητή του ΠΑΟΚ για όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Πάμπλο Λογκόρια ενημερώθηκε για τις δηλώσεις του Λουτσέσκου λίγα λεπτά αφότου τις είχε κάνει και έσπευσε να τον συναντήσει προκειμένου να του ζητήσει εξηγήσεις.

«Είσαι ανεύθυνος. Οι δηλώσεις που έκανες είναι απαράδεκτες», φέρεται να είπε ο Λογκόρια προς τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Προσθέτοντας πως από τη στιγμή που έχει μία τέτοια θέση θα έπρεπε να βοηθήσουν να εκτονωθεί η κατάσταση και όχι να ρίχνουν επιπλέον λάδι στη φωτιά.

«Όσοι μπορούμε να επηρεάσουμε καταστάσεις πρέπει να αποτελούμε παράδειγμα. Όχι να γινόμαστε προκλητικοί», φέρεται να πρόσθεσε ο Λογκόρια προς τον Λουτσέσκου, ο οποίος έχει γίνει το νούμερο ένα θέμα συζήτησης σε ολόκληρη τη Γαλλία μετά το χθεσινό παιχνίδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ