ΠΑΟΚ: Όλοι μέσα για Μαρσέιγ (pic)

ΠΑΟΚ: Όλοι μέσα για Μαρσέιγ (pic)

Πάνοπλος ο ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς με τη Μαρσέιγ όπου ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Πανέτοιμος για τη μεγάλη ρεβάνς κόντρα στη Μαρσέιγ είναι ο ΠΑΟΚ! Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το σπουδαίο παιχνίδι κόντρα στους Μασσαλούς, με τον Ρουμάνο τεχνικό να έχει άπαντες στη διάθεσή του, με στόχο την ανατροπή του 2-1 του πρώτου ματς και την πρόκριση στα ημιτελικά του Europa Conference League.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της ευρωπαϊκής ιστορίας του ΠΑΟΚ είναι εδώ. Ο Δικέφαλος υποδέχεται τη Μαρσείγ στην Τούμπα στην προσπάθειά του ν’ ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα και να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του UEFA Europa Conference League 2021-22.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας περιελάμβανε δουλειά στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες της αναμέτρησης, με έμφαση στις στατικές φάσεις.Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του πλην του τραυματία Γιάννη Μιχαηλίδη .

Αναλυτικά οι παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή για τον επαναληπτικό της Τούμπας είναι οι:

Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Ταλιχμανίδης , Λύρατζης , Τέιλορ , Μιχάι , Ίνγκασον , Κρέσπο , Βιεϊρίνια , Σίντκλεϊ , Τσιγγάρας , Κούρτιτς , Σβαμπ , Σοάρες , Ελ Καντουρί , Ντούγκλας , Μπίσεσβαρ , Μουργκ , Α.Ζίβκοβιτς , Μιτρίτσα , Άκπομ , Τσόλακ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ