Τότι: «Θα είμαι στα Τίρανα, έχει περάσει πολύς καιρός από τον τελευταίο τελικό της Ρόμα»

Τότι: «Θα είμαι στα Τίρανα, έχει περάσει πολύς καιρός από τον τελευταίο τελικό της Ρόμα»

Ο Φραντσέσκο Τότι αποκάλυψε πως θα ταξιδέψει στα Τίρανα για τον τελικό του Conference League, ώστε να παρακολουθήσει την αγαπημένη του Ρόμα κόντρα στη Φέγενορντ.

Μπορεί ο στόχος του Champions League να έκανε «φτερά», ωστόσο η Ρόμα έχει την ευκαιρία να κλείσει ιδανικά τη σεζόν, με τους Ρωμαίους να διεκδικούν το τρόπαιο του Coference League, στον πρώτο τους τελικό μετά από 14 ολόκληρα χρόνια.

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο θα διασταυρώσει τα ξίφη της με τη Φέγενορντ στα Τίρανα, με τον Φραντσέσκο Τότι να μην κρύβει την ικανοποίησή του για την πορεία της αγαπημένης του ομάδας, ενώ αποκάλυψε πως θα δώσει το παρών στον μεγάλο τελικό.

«Θα είμαι στα Τίρανα. Είναι πάρα πολύς καιρός που έχουμε να πάρουμε μέρος σε τελικό για κάποιο Κύπελλο, για εμάς είναι σημαντικό να σηκώσουμε ένα τρόπαιο και θα πάμε εκεί με τη διάθεση να παλέψουμε μέχρι τέλους.

Η Ρόμα μπορεί να βελτιωθεί με σωστές και στοχευμένες προσθήκες. Υπάρχει στον πάγκο ένας από τους πιο ισχυρούς προπονητές στον κόσμο και ξέρει πώς να διαχειριστεί τα χρήματα και ποιον πρέπει να αγοράσει.

Η οικογένεια Φρίντκιν θα κάνει τα πάντα για τον ικανοποιήσει», τόνισε με δηλώσεις του την Τρίτη ο εμβληματικός άλλοτε καπιτάνο της Ρόμα, για να κάνει παράλληλα και τα παράπονά του για τη διαιτησία εις βάρος της Ρόμα στο αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στη Φιορεντίνα, αυτό που έφερε την ήττα της το βράδυ της Δευτέρας στο «Αρτέμιο Φράνκι».

«Αυτό που είδαμε στην Φλωρεντία είναι ένα από τα πάρα πολλά επεισόδια εις βάρος της Ρόμα. Δεν είμαστε εδώ για να κάνουμε παράπονα κάθε φορά, αλλά εάν ο VAR δεν βοηθάει τους διαιτητές, τα πράγματα γίνονται όλο και πιο περίπλοκα.

Εάν ο διαιτητής δεν μπορούσε ούτε καν να δει το μόνιτορ στο Φιορεντίνα – Ρόμα, τότε τα πράγματα είναι πιο δύσκολα για όλους».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ